Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ.. Τριανταοχτάχρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής δι...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ..

Τριανταοχτάχρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 73χρονου Ιταλού.
Λίγο νωρίτερα, είχε εντοπιστεί ο 73χρονος από διερχόμενο οδηγό στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ορμενίου - Αλεξανδρούπολης ξυπόλυτος και με τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με τον 73χρονο, άγνωστος άνδρας, αφού τον χτύπησε τού πήρε το αυτοκίνητό του, μεγάλο χρηματικό ποσό και τα προσωπικά του είδη και εξαφανίστηκε.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε σε ταξί ο 38χρονος, ο οποίος φορούσε τα παπούτσια και το μπουφάν του παθόντα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλειδιά του κλεμμένου αυτοκινήτου, αλλά και τα χρήματα του ηλικιωμένου.
Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

8 σχόλια

  1. Παιδια λιγο φρενο δεν βλαπτει.Καταρχην που ειδατε εσειs οτι μονο στην Ελλαδα κινδυνευουν τουριστεs να πεσουν θυματα ληστειαs η' επιθεσηs. Γιατι αν πιστευετε κατι τετοιο πραγματικα ειστε μακρυα νυχτωμενοι. Και επισηs ο Χρυσοχοιδηs μπορει να ειναι ανικανοs αλλα στο συγκεκριμενο αρθρο πωs δηλαδη εκθετει τη χωρα? Αυτο λεγεται φθηνη προπαγανδα η' μαs θεωρειτε ολουs εμαs που σαs διαβαζουμε ηλιθιουs και χαμηλου νοητικου επιπεδου. Θεωρειτε μηπωs οτι η αστυνομια ειναι μπαχαλο μονο επι πασοκ του Χρυσοχοιδη? Ξεχνατε μηπωs την επιθεση στο Α.Τ Βυρωνα επι υπουργιαs Τασου Σεχιωτη τη δεκαετια του '80 η' να πω τιs βολτεs Παλαιοκωστα με ελικοπτερα η' τον Πασσαρη και ενα σωρο αλλεs ιστοριεs.Βεβαια να λεμε και τιs επιτυχιεs τουs. Απλα η αστυνομια πρεπει να γινει πιο επιθετικη στο εγκλημα γιατι οι καιροι αλλαξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΛΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ-ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ/Η SPARTAN ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. ΤΑ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ. ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ SPARTAN -ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ-ΕΧΗΣ ΑΔΙΚΟ
    ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΧΗ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΚΡΟΥΗ ΤΟΝ ΚΩΔΟΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟ -ΝΥΧΤΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ-ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΣΤΟ ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΗ ΑΛΛΑ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΤΕΡΟΙΑΖΗ Η ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΩΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    Σήμερα, Μ.Σάββατο, το πρωϊ, συμμορίες αλλοδαπών, φρόντιζαν να "ξαλαφρώσουν" τους τουρίστες από τα πορτοφόλια τους, στην περιοχή της Πλάκας και της Ακρόπολης. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια μου και το κατήγγειλα στους αστυνομικούς οι οποίοι έτρεχαν και δεν προλάβαιναν. Όπως μου είπε ο ένας αστυνομικός είχαν δύο κλήσεις για κλοπές ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Οι αλλοδαποί εγκληματίες εκτός από την ασφάλεια τη δική μας φροντίζουν και για την προβολή του τουρισμού μας...Ο Υπουργός προ-πο τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχην χρονια πολλα σε ολουs.Να απαντησω στο φιλο ΑΜ οτι μονο εναs πραγματικα χαζοs θα εφτανε στο σημειο να κατηγορησει μαι χωρα ολοκληρη αν τον ληστεψουν. Ενταξει στο θυμο του θα πει και λογια αρνητικα αλλα αs ειμαστε ρεαλιστεs.Αν παω σε ενα ξενοδοχειο και οι υπηρεσιεs δεν με ικανοποιησουν τι θα πω,οτι ολα τα ξενοδοχεια ειναι χαλια?Περυσι τα χριστουγεννα πηγα Βιεννη με αεροπορικη αφιξη στη Μπρατισλαβα Σλοβακιαs.Στο φευγα ηταν να τριγυρισουμε στη Μπρατισλαβα πριν παμε στο αεροδρομιο αλλα επειδη την προηγουμενη μερα ειχαν χτυπησει ελληνικο γκρουπ και τουs εκλεψαν καναμε μονο βολτεs με το πουλμαν για να τη δουμε πριν φυγουμε.Δηλαδη ρε παιδια τι εγινε? Ολοι οι σλοβακοι ειναι ληστεs.Ναι ειναι μια δυσαρεστη εμπειρια αλλα δεν μπορω να καταδικασω ολη τη χωρα.Οι Ιταλοι φημιζονται για πορτοφολαδεs με κινηματογραφικη ταχυτητα,δηλαδη δεν θα παω Ιταλια γι'αυτο? Και τελοs ναι, το Πασοκ εχει κανει τεραστια λαθη και περισσοτερο ακολουθει και ανθελληνικη πολιτικη αλλα και επι ΝΔ τι καλυτερο ειδαμε? Οσο για την αστυνομια τι να πω: μαστρωποι,εκβιαστεs, νονοι,νταβατζηδεs ενα σωρο.
    Ο φιλοs σαs
    Σπαρτιατηs (και λογω καταγωγηs)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΡΟ. ΠΟ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ Η ΜΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ) ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ BILDERBERG ΔΗΛΑΔΗ
    Ο......ΘΕΙΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
    ............Ο ΘΕΙΟΣ...ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟ. ΠΟ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ Η ΜΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ) ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ BILDERBERG ΔΗΛΑΔΗ
    Ο......ΘΕΙΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
    ............Ο ΘΕΙΟΣ...ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ BILDERBERG ..... Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ.....ΘΕΙΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ Η ΜΗ.
    Ο .....ΘΕΙΟΣ..ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.