Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤ...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Για οτιδήποτε νεώτερο προκύψει θα σας κρατάμε ενήμερους...

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΧΑΜΟΣ...

10 σχόλια

  1. ντροπη. Αλλα παντα θα επιστρέφουμε πιο δυνατοί. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αλλοδαποί θα παίρνουν γαλόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις

    Όταν υπηρετούσα στον στρατό, δεν γινόντουσαν δεκτοί στις λεγόμενες "παραγωγικές σχολές" του στρατού, για ευνόητους λόγους, Έλληνες υπήκοοι μουσουλμανικού θρησκεύματος. Δεν γινόντουσαν δεκτοί, διότι δεν ήσαν "κατά το γένος Έλληνες".
    Οι μουσουλμάνοι της Θράκης, διότι περί αυτών επρόκειτο κυρίως, στρατευόντουσαν στο Γύθειο και μετά την βασική εκπαίδευση, πήγαιναν σε ειδικότητες, όπως κρεοκόπτης, μάγειρος, κουρέας κλπ. Ούτε υπαξιωματικοί γινόντουσαν, ούτε βεβαιότατα σκοπιά φύλαγαν, εκτός κι αν ήταν για καμιά ώρα στην πύλη, για να ξεκουράζουν λίγο τους ΕΑΜίτες.

    Τώρα θα γίνονται αξιωματικοί Αλβανοί, Πακιστανοί κλπ., με προσόν ότι γεννήθηκαν στην Ελλάδα, θα πετούν πολεμικά α/σκάφη και θα ... αναχαιτίζουν τα τουρκικά, ή άλλα, τα οποία εισβάλουν στον εναέριό μας χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    SERBIAN ULTRAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε τωρα να εισαι φανταροs και να ερθει ο σκατουλοχρωμοs Πακιστανοs και να σου πει τραβα για αγγαρεια η' να σου κοψει εξοδο.Του καρφωνειs τη ξιφολογχη στο ματι η' τον σφαζειs στον υπνο του η' δεν το κανειs? Oσο για πιλοτουs η' αλλεs δυσκολεs ειδικοτητεs βοηθα παναγια! Θυμηθειτε τι εγινε στο Βυζαντιο οταν αρχισε να βασιζει την αμυνα του σε ξενουs μισθοφορουs η' αλλοφυλλουs αλλα τοτε οι νεοι ετρεχαν να γινουν καλογεροι και οχι στρατιωτεs. H ιστορια μηπωs αρχιζει σιγα-σιγα να επαναλαμβανεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI XRYSAYGITES EINAI IDEA KAI SAN IDEA EINAI ATROTOI

    TO KATHESTOS AS ARXISH NA METRAH
    MIA TALAIPORIA STOYS ETHNIKISTES ISOYTAI ME EKATO
    ZHMIES STOYS PRODOTES KAI TA LAMOGIA TOY SYSTHMATOS

    PANAGIOTARE KAI ME TON STRATHGO GRIVA KAI TON KOLOKOTRONH H IDIA ISTORIA HTAN

    ZHTO H ELLAS ZHTO TO ETHNOS
    AGM ELLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ spartan

    Τον καιρό του "Βυζαντίου" (Ρωμανίας ή Ανατ. Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, θέλεις μάλλον να πεις) δεν υπήρχαν εθελοντές. Πάντα μισθοφόρους είχαν και από διάφορα έθνη, καθ' ότι αυτοκρατορία.

    Οι εθνικοί στρατοί πρέπει να σχηματίσθηκαν πολύ αργότερα, περί τον 17ο αιώνα μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ηλίας είναι ένας αληθινός,υπερήφανος,ασυμφίβαστος ΕΛΛΗΝΑΣ.Πραγματικός γίγαντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν παρουμε αυτο το σεναριο, στα επομενα χρονια.
    Ενας αλβανος για παραδειγμα, θα φυλατει με την ιδια εθνικη συνειδηση, τα συνορα της Ελλαδας με τα συνορα της μαμας του πατριδας? Αν δει ξαφνικα τους uckαδες να ενεργοποιουνται εκει πανω στα Ιωαννινα την Πρεβεζα την Καστορια και την Φλωρινα θα αντιδρασει προβλεπομενα ή θα λειτουργησει ως εσωτερικος μηχανισμος με εφιαλτικο χαρακτηρα?

    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.............ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ ΕΣΕΝΑ..........ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΔΗΛΑΔΗ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι σήμερα η Αστυνομία θα ήταν το πλέον διεφθαρμένο "κομμάτι" της Κοινωνίας μας αν δεν την ξεπερνούσε σε διαφθορά το Δικαστικό Σώμα!

    Οι "μπάτσοι" λοιπόν, αποτελούν πραγματικούς "εχθρούς Λαού" και δεν έχουν καμία σχέση με το ιδανικό της Αστυνόμευσης που αποτελεί θεμελειώδες κοινωνικό λειτούργημα.

    Κορκονέοι και Σαραλιώτηδες στερούν από τα παιδιά τους το γάλα για να το μετατρέψουν σε κουμπούρι με το οποίο αφαιρούν τη ζωή ενός άλλου άοπλου παιδιού! Παράλληλα, παρατηρούν αμήχανοι και φοβισμένοι ένα πάνοπλο ψυχανώμαλο κτήνος, τον Νίκο Μαζιώτη, να μεταφέρει ανενόχλητος μπροστά τους ...αντιαρματικούς εκτοξευτές και να δολοφονεί ανυποψίαστους πολίτες, φοβούμενοι για το τομάρι τους!

    Αυτοί είναι οι σημερινοί "μπάτσοι" στη πλειοψηφία τους και όποιος διαφέρει παίρνει την άγουσα για πρόωρη συνταξιοδότητση ώστε να αφήνει τον δρόμο ελεύθερο για σωματεμπορία, εμπορία ναρκωτικών, δουλεμπόριο και όλες τις ...σύγχρονες δραστηριότητες που ενισχύουν τον μισθό των ΕΛ.ΑΣ.ιτών μας!

    Εμείς οι Εθνικιστές το ξέραμε από χρόνια ότι οι βασικοί μοχλοί του διεφθαρμένου αστικού (παρα-)κράτους, με στολή ή άνευ..., είναι οι βασικοί αποδέκτες της αποδοκιμασίας μας! Καιρός να το μάθουν κι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.