Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΟΙ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Πριν λίγη ώρα ο "Στόχος" επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμο Αστέριο...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Πριν λίγη ώρα ο "Στόχος" επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμο Αστέριο, ο οποίος και μας ενημέρωσε ότι τελικά θα κρατηθούν και θα παραπεμφθούν αύριο το πρωί με την διαδικασία του αυτοφώρου με την κατηγορία του... ΣΤΑΣΙΑΣΜΟΥ! Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, ακόμη και απο αστυνομικούς που έδωσαν καταθέσεις -ψευδείς σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- για να συλληφθούν Έλληνες Πατριώτες! Να συλληφθούν διότι ενοχλούν το σύστημα του Χρυσοχοϊδη και της παρέας του, που έχουν δώσει "ρέστα" όλο αυτό το διάστημα, διώκοντας Πατριώτες και Εθνικιστές μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν. Και να φανταστεί κανείς ότι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα δέχονται ανηλεή και απρόκλητη επίθεση απο την Αστυνομία, πραιτωριανού τύπου, στέκονταν πάντα στο πλευρό όλων των Αστυνομικών που έχουν δεχτεί χτυπήματα απο τους γνωστούς- πασίγνωστους του αντεξουσιαστικού χώρου! Πολύ επίσης θα θέλαμε να μας πει ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Λαρίσης, κ. Τσόλκας, προς τι τόσο πάθος να συλληφθούν οι Έλληνες διαδηλωτές, όταν την ίδια ώρα τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του ανά τη χώρα δεν τολμάνε να ακουμπήσουν τα "λεβεντόπαιδα" των Εξαρχείων! Δυστυχώς έχουμε πλέον πόλεμο.... Και δεν το διαλέξαμε εμείς!

25 σχόλια

  1. παιδιά τη εννοούν κατηγορία στασιασμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα σε κανένα μεροκαματιάρη καταδότη; Δηλαδή η αστυνομία είναι υπεράνω του νόμου και μπορεί να ψευδομαρτηρεί με τόσο μεγάλη άνεση; Δεν πρέπει να φάνε μερικές σφαλιάρες οι πραιτοριανοί του Λαζού Χυσοχοΐδη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.ΑΝ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΚΛΑΡΟΥΧΟΙ.ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ" ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ! ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ? ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για "φίλους" αστυνομικούς.
    Έχει αποδειχθεί στη πράξη χρόνια τώρα ότι Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΥΦΛΑ τις εντολές που του δίνουν.

    Οι συναναστροφές με αστυνομικούς μόνο πληροφορίες τους δίνουν και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον πατριωτικό χώρο.

    Όποιος αστυνομικός θέλει να αντιδράσει ας το κάνει στην πράξη, όταν του δοθεί η ευκαιρία.
    Έτσι κι αλλιώς τα τηλέφωνα όλων μας παρακολουθούνται από ΕΥΠ και Υπηρ.Προστ.Πολιτ/τος. Ας μαθαίνουν από εκεί ότι τους ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Opios krataei tin Ellhnikh Shmaia loipon eine stasiasths, kai opios kaiei tin A8hna ,ta Eksarxeia,Polytexneio ktl eine kalo paidi?
    To Pasok Zhtaei ena kanouriou eidous "Patriwtismo" kai exei anoiksei eidiko logariasmo gia tin apoplhrwmh tou Dhmosiou xreous!!
    TI EIDOUS PATRIWTISMO MAS ZHTAEI? OTAN SULAMBANEI ANAITEIA ELLHNES PATRIWTES EPEIDH KRATOUN MONO KAI MONO TIN ELLHNIKH SHMAIA?
    KAI AFHNEI ELEU8EROUS ARISTEROUS TROMOKRATES KAI KSENOUS KAKOPIOUS?
    ARA MIN PISTEBETE TA LOGIA TWN ANARXIKWN PASOKWN POLITIKANTHDWN, KAI MIN PLHRWSETE OUTE MIA DRAXMH STA XREH TWN POLITIKANTHDWN,NA TA PLHRWSOUN OI BOLEUTES!!!
    OPIOS TA EKANE SKATA(KARAMANLOPAPANDREHDES)NA TA KA8ARISEI KIOLAS!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ.ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΟΕΙΔΗ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ 17 ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΟΤΟΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. …..Χωρίς ντροπή….!.....

    ….. Επ’ αυτοφόρω σ’ έπιασαν
    του Κράτους αστυνόμοι….,
    για μια ασήμαντη κλοπή
    σε δίκασαν ‘’οι νόμοι’’….!

    Και σ’ έριξαν στη φυλακή….,
    ‘’«επίφοβος αλήτης»’’….,
    τους ‘’Σούπερ’’ αθωώνουνε
    εκπορνευτές της ‘’Δίκης’’….!

    Δεκαεπτάχρονο παιδί
    οι ‘’ρατσιστές’’ σε θάβουν….,
    μα…., σαν θα βγεις απ’ τη ‘’στενή’’….,
    ‘’γράψ’’’ –τους…., να ‘’καταλάβουν’’….!.....

    ……………………………………….

    …..Άντε πιο ‘κει…., άντε πιο ‘κει…., ‘κει που ‘’την κάνεις τουμπεκί’’….!.....

    …..Έχασε τη μπαντάνα του…., ‘’γαμώ’’, ρε την ‘’Μαντάμα’’ –του….,…..
    έχασε την μπαντάνα του…., μες στο κανό είν’…., ‘’γάμα’’ –του….!.....

    …..Μανάκι μου, μανάκι μου…., πονεί το κεφαλάκι μου….,…..
    άντε και ντα, άντε και ντα…., του ‘’Γιομ Κιππούρ’’ ‘’σεις’’ τα ‘’τραγιά’’….!.....

    …..’’Κύριε’’….. Πασχώρ, μη με βαράς…., δεν την επήρα ο φουκαράς….,…..
    ’’S.M.S’’ στέλνω την ‘’αυγή’’…., να –σας ‘’ξεράσει’’, και, η Γη….!.....

    …..Τι με κοιτάς ‘’γουρσούζικα’’…., δεν τρέμω στα μαφιόζικα….,…..
    εχ, της ‘’κονσέρβας’’ ‘’μάγκα’’ –τους…., θε να σε ‘’φάει’’ η ‘’Μαρμάγκα’’ –τους….!.....

    …..Άντε πιο ‘κει…., άντε πιο ‘κει…., ‘κει που ‘’την κάνεις τουμπεκί’’….,.....
    άντε επαέ, άντε επαέ…., να ‘’φυλάς’’ ‘’Τζούλιες’’ και Π.Α.Ε….!.....

    …..Αν είσαι άντρας με πυγμή…., ‘’πιάσε’’ τους ‘’Σούπερ’’ στην κλοπή….,.....
    έτσι αν πας…., όπου ‘’φυλάς’’…., ‘’το κεφαλάκι –σου θα φας’’….!.....

    ….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτέλους αντιλαμβάνεστε σιγά σιγά την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά τους κάνουν τους αστυνομικούς οι αναρχικοί,και μην ξαναπεί κανείς πως οι αστυνομικοι είναι εκτελεστικά όργανα είναι και τίποτε άλλο, την δεδομένη στιγμή που θα τους χρειάστεις θα λάβουν μια εντολή άνωθεν και τελίωσε.Μην κλάιγονται μέτα οι αστυνομικοι ότι δεν τους σεβονται,είναι άξιοι της μοίρας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτοι είναι οι αστυνόμικοι οι όπως λένε,τελικά τους αξίζει ότι και αν τους κάνουν οι αναρχίκοι.Στρατιωτάκια που εκτέλουν εντόλες όποιού τους πληρώνει τα μισθουλάκια,άκομα και ό διάβολος να τους διέτασε,αρκεί να πλήρωνε τους μισθούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλά τους κάνουν τους αστυνομικούς οι αναρχικοί,και μην ξαναπεί κανείς πως οι αστυνομικοι είναι εκτελεστικά όργανα είναι και τίποτε άλλο, την δεδομένη στιγμή που θα τους χρειάστεις θα λάβουν μια εντολή άνωθεν και τελίωσε.Μην κλάιγονται μέτα οι αστυνομικοι ότι δεν τους σεβονται,είναι άξιοι της μοίρας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλά τους κάνουν τους αστυνομικούς οι αναρχικοί,και μην ξαναπεί κανείς πως οι αστυνομικοι είναι εκτελεστικά όργανα είναι και τίποτε άλλο, την δεδομένη στιγμή που θα τους χρειάστεις θα λάβουν μια εντολή άνωθεν και τελίωσε.Μην κλάιγονται μέτα οι αστυνομικοι ότι δεν τους σεβονται,είναι άξιοι της μοίρας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλά τους κάνουν τους αστυνομικούς οι αναρχικοί,και μην ξαναπεί κανείς πως οι αστυνομικοι είναι εκτελεστικά όργανα είναι και τίποτε άλλο, την δεδομένη στιγμή που θα τους χρειάστεις θα λάβουν μια εντολή άνωθεν και τελίωσε.Μην κλάιγονται μέτα οι αστυνομικοι ότι δεν τους σεβονται,είναι άξιοι της μοίρας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο δω και περα και μεχρι την τελικη νικη ας το εμπεδωσουμε ολοι μας:ειμαστε μονοι μας,εμεις ειμαστε ο στοχος,εμας θα κυνηγουν,κρατος και παρακρατος εναντιων μας,θα περασουμε απο 40 κυματα,αλλα στο τελος,αν κρατησουμε το αγωνιστικο μας φρονημα και το πατριωτικο μας παθος αμειωτα,νικητες θα βγουμε εμεις,δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΗ Η ΠΡΟΠΟΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ-ΝΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΘΥΜΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΣΤΕ'
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ερχομαι στην δυσαρεστη θεση να τα βαλω με τον ηρωα εκδοτη του ΣΤΟΧΟΥ.
    Φιλτατε Σαββα, πολυ καλα εκανες και στηριζες την ΕΛΑΣ.
    Σιγουρα δεν ειναι ολα τα δακτυλα ιδια, αλλα μπορεις να μου πεις ως ποτε θα τρωμε σφαλιαρες και θα φιλαμε το χερι που μας τις δινει?
    Μηπως τελικα τα παιδια της ΕΛΑΣ ειναι και του Περισου? Διαφωτισε με σε παρακαλω δεν ξερω τι σταση να κρατησω πλεον μετα τα αισχοι που βλεπω.

    Υ.Γ. Ο Πολεμος αρχισε, ο Πολεμαρχος ποιος ειναι ?
    Υπαρχει Λοχιας ναι η οχι?


    Γ.Π.
    ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΠΑΨΗΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΗ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΗΣ> ΚΡΑΤΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καταλαβετε το ρε παιδια,τα πραγματα εχουν δυσκολεψει πολυ,οι εντολες ειναι δυσκολο να μην εκτελουνται..........μην κανετε ρε το χατηρι των κοπροσκυλων ειναι το ονειρο τους,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντιον ΕΛ.ΑΣ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ???????????????? 1.000 ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ Κ ΧΕΣΤΗΔΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αστυνομικος ειμαι 2-3 χρονια πριν τη συνταξη, το μελλον μου ειναι εξω απο την Ελλαδα οταν συνταξιοδοτηθω, μπηκα στο σωμα με το μεσον του πασοκ, εγινα ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ διαβαζοντας Στοχο πριν πολλα πολλα χρονια, αυτοι οι αστυνομικοι που βριζουν και χειροδοικοθν εναντιον εθνικιστων ειναι απο τις ''αξιοκρατικες'' πανελλαδικες εξετασεις, νεαρα παιδακια και αρκετοι δεν ειναι καν αστυνομικοι αλλα Σ/Φ και ειδικοι φρουροι - αυτους δεν τους θεωρω συναδερφους - ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, δεν μου ετοιχε να παρω εντολη απο κανενα να επιτεθω σε πατριωτη, δεν ξερω τι θα εκανα , αλλα στα αμαλετητα μου γραφω τους γαλοναδες προδοτες, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κατηγορούμενοι για στάση ??????
    ...............................
    πολύ παράξενο !!!!!!!!!!!!
    αυτοί που καίνε την Αθήνα κάθε δεύτερη εβδομάδα, πόσες φόρες θάχανε πάει μέσα για στάση ????
    ..............................
    πώς τεκμιριώνεται η κατηγορία ????
    όποιος συνέλληνας γνωρίζει κάτι ας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φίλε 21/4/ 3.56 ............. σου σφίγγω το χέρι, και σού εύχομαι από τη καρδιά μου "καλός πολίτης ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Η ΜΑΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ , Η ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.