Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Στο πιο εντυπωσιακό και προβεβλημένο σημείο αναφορά στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ

Στο πιο εντυπωσιακό και προβεβλημένο σημείο αναφορά στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα όπου καταλήγουν ηγέτες γίνονται τελετές επίσημες, επισκέψεις, καταθέσεις στεφάνων, υπάρχει στον χώρο ξενάγησης στην πρώτη αίθουσα μια ιδιαίτερα αποτροπιαστική εικονογράφηση από την μικρασιατική καταστροφή όπου παρουσιάζονται οι Έλληνες ως αιμοσταγείς και μάλιστα Έλληνας στρατιώτης λογχίζει έγκυο Τουρκάλα! Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και δείχνουν τελικά το πως αποτυπώνει το φίλο και γείτονα Έλληνα η Τουρκία, που τείνει χέρι φιλίας αλλά παράλληλα πυροδοτεί το κλίμα του μισελληνισμού. Κι ενώ θα περίμενε κανείς γι’ αυτό το θέμα τουλάχιστον η ελληνική μας πρεσβεία στην Άγκυρα να κάνει κάποιο διάβημα διαμαρτυρίας,την επισήμανση και την επιστολή στον τούρκο πρωθυπουργό κάνει το ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

πηγή:Χρόνος
αετός για το stoxos.gr

9 σχόλια

  1. Εμεις,πιο σωστα οι υπευθηνοι αυτης της χωρας αντι να διαμαρτυρηθουν,φροντιζουν κι "αποκαθηλωνουν" οτι πινακας υπαρχει στα μουσεια μας με θεμα τις ωμοτητες και τις σφαγες των τουρκων εναντιων των σκλαβωμενων Ελληνων κατα την διαρκεια της Οθωμανικης κατοχης.Τελευταιο κρουσμα στην Χιο,αποσυρανε οι νεοραγιαδες και μελλοντικα γιουσουφακια τον γνωστο πινακα με θεμα την "Σφαγη της Χιου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση δεν έχει καιρό να ασχολείται με τέτοια "ψιλοπράγματα". Έχει μεγάλο πρόβλημα πώς θα ξεφορτωθεί το τεράστιο πολιτκό κόστος της χρεοκοπίας και προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ.

    Αξίζει, όμως, να επισημανθεί ότι από την Δημαρχία της Χίου "εξαφανίστηκε" (με ποιου διαταγή;) το αντίγραφο του πίνακα του Ντελακρουά "Η Σαφαγή της Χίου", επειδή ενοχλούσε τους γείτονές μας.

    Επίσης, θα επισημάνω ότι όντως η συμπεριφορά του ελληνικού στρατού, μετά την απόβαση στην Μ. Ασία, υπήρξε όλως "προβληματική". Η κατάσταση είχε εκφύγει από τα χέρια των ιθυνόντων σε σημείο που συνεκλήθη συμβούλιο των Αγγλογάλλων, για να εξετασθεί το αν και κατά πόσον η Ελλάδα ήταν σε θέση να διοικήσει την περιοχή αυτή (βλέπε αρθρογραφία Βενιζέλου-Μεταξά, εκδόσεις Κυρομάνος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://tiresias-press.blogspot.com/2010/04/o_28.html
    Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αξίζει να δείτε για να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η "δημοκρατία" και η υποτιθέμενη "ανεξάρτητη" Ελληνική Δικαιοσύνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ SPARTAN

    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ - Οι προφητείες για το "666" επαληθεύονται;
    Δωρεάν προγράμματα 'τσιπαρίσματος' παιδιών από τους μασόνους των ΗΠΑ

    http://antipliroforisi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΞΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΚΑΘ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ
    ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ
    ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΗ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ 5000 ΕΛΛΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΥΗ ΑΛΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑ
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΛΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΗΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΗ
    ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ......ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕΜΕ ΨΕΥΤΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AFTO TO MATHATE?

    TOYRKEPSAME

    04/12/2009
    Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο)

    http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bλεπω ανωνυμε 6:19 δεν με ξεχασεs,αλλα ρε παιδι μου δωσε ενα ονομα να τα λεμε,ειναι πιο οικειο ετσι.Μαλλον παρεξηγησεs γιατι στο αρθρο που διαφωνησαμε,προθεση μου ηταν να πω οτι για μενα ειναι πιο απλο να υπαρχει λιγοτερο χαρτομανι.Εσυ το παs πιο περα με τα γνωστα θεματα περι τσιπ.Σε αυτα παω πασο,δεν διαφωνω μαζι σου.Τωρα για το παρων αρθρο,τι ειχεs Γιαννη ,τι ειχα παντα.. οι Τουρκοι ειναι γνωστοι για την πολιτικη τουs και μειs για την ασθενη μαs μνημη. Θα επρεπε εδω και δεκαετιεs να υπαρχουν κονδυλια και υπηρεσιεs που σαν αποκλειστικη δουλεια τουs θα ηταν η αναδειξη τηs βαρβαροτηταs των μογγολων,οι γενοκτονιεs τουs,και εν τελει να δειξουν σε ολο το κοσμο ποιοι πραγματικα ειναι οι τουρκοι. Αντιθετα οι παλιατσοι πολιτικοι και οι σαλτιμπαγκοι δημαρχοι και νομαρχεs κατεβαζουν πινακεs και τα βρακια τουs για να μην θυμωσουν λεει οι μεμετηδεs. E λοιπον στα αρχιδια μαs αν θυμωσουν.
    Εγκληματα και βιαιοτητεs εγιναν σαφεστατα κατα τη μικρασιατικη εκστρατεια φιλε ανωνυμε 4:29 οπωs και σε καθε πολεμο αλλα σκεψου κατω απο πιο πρισμα και του τι ειχε προηγηθει.Καλη πηγη για το θεμα ειναι το βιβλιο (Πολεμοs και Εθνοκαθαρση εκδοσειs Βιβλιοραμα του Τασου Κωστοπουλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ 11 ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.