Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ... ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ....


Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ... ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΖΗΤΑΕΙ "ΧΟΥΝΤΑ" Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ:

Δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον νάρκισσο και αντιπαθητικό Πρετεντέρη...

...αλλά από το άρθρο του, πέρα από την κλασσική αστοφιλελεύθερη ρητορική, που δεν είναι φασιστική αλλά απλά αστική, από ποια φράση βγαίνει ότι ζητάει χούντα ή εκτροπή;;

Αυτό που σαν αστός λέει, αν διάβασα καλά το άρθρο του, είναι ότι ζητάει από τα δύο βασικά κόμματα της κλασσικής αστικής τάξης, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, να βρουν πολιτικούς τρόπους να ενσωματώσουν στην πολιτική ένα 20-30% του λαού που από τη φτώχεια και την έλλειψη μέλλοντος που έφερε η κρίση, έχει περάσει στη γραμμή "γαμώ τους πολιτικούς τους κλέφτες", χωρίς όμως ακόμη (αυτό το κομμάτι του λαού) να έχει κατασταλάξει τι ΘΕΛΕΙ το ίδιο να φέρει στη θέση των "κλεφτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ". Ε, ο Πρετεντέρης σαν αστός δημοσιογράφος ζητάει από το πολιτικό επιτελείο της τάξης του να ενσωματώσει πάλι αυτό το κομμάτι ώστε να μην ξεχαρβαλωθεί η λειοτουργία του αστικού πολιτικού συστήματος στη χώρα μας.

Οπότε τα περί χούντας, νομίζω ότι είναι κάπως άκυρα. Απλά, για να ξεκαθαρίσω και τη δική μου θέση: αν είναι αυτό το 20-30% να κινηθεί προς λαϊκοδημοκρατικές ιδεολογικές και πολιτικές συντεταγμένες, απορρίπτοντας τον αστισμό και τη σαπίλα του, πάμε μπροστά και θα τους φάμε λάχανο.

Αν όμως, όπως υποπτεύομαι και το ψιλο-υποπτεύεται και ο αστός Πρετεντέρης αλλά δε το λέει καθαρά, αυτό το 20-30% θέλει ένα λεβεντόμαγκα Παπαδόπουλο ή Καρατζαφέρη ή Μιχαλολιάκο για να καθαρίσει τους κλέφτες της αστικής δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τότε, με συγχωρείτε ρε μάγκες, αλλά προτιμώ τους κλέφτες.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ. Η ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ... ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΙΧΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ...)

 

www.stoxos.gr 

4 σχόλια

  1. An8rwpisths loipon opws polles fores exoume pei sto parel8on o GEWRGIOS PAPADOPOULOS.
    Polles fores xarise thn Zwi stous antipalous kai epeidoksous dolofonous tou, (mpelogiannhs,Panagoulhs ktl)...
    Kalhtera loipon LEBENTAN8RWPOS ELLHNAS OPWS O PAPADOPOULOS,PARA LEBENTOMALAKAS KLEFTHS!!! OPWS LEGAMENOS TSATSOPOULOS...

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mhn sygkrineis kolhte 12.39 thn .outsa me thn vourtsa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΜΑΡΙ:
    Αν όμως, όπως υποπτεύομαι και το ψιλο-υποπτεύεται και ο αστός Πρετεντέρης αλλά δε το λέει καθαρά, αυτό το 20-30% θέλει ένα λεβεντόμαγκα Παπαδόπουλο ή Καρατζαφέρη ή Μιχαλολιάκο για να καθαρίσει τους κλέφτες της αστικής δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τότε, με συγχωρείτε ρε μάγκες, αλλά προτιμώ τους κλέφτες.
    ΕΔΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ, Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ; ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o mpelogiannis pethane to 1952 byzantine kai den exei kamia sxesi me kamia apopeira kata tou papadopoulou...
    ekfrazeis tin apopsara sou xoris na ksereis istoria kan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.