Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ... Εχθές αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε με μανία, με πέτρεσ και ρόπαλα εναντίον λιμενικού ο οποίος προ...

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ... Εχθές αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε με μανία, με πέτρεσ και ρόπαλα εναντίον λιμενικού ο οποίος προσπάθησε να ελέγξει αλλοδαπό και να τον αποθήσει από την προσπάθεια του να εισέλθει παράνομα σε φορτηγό το οποίο ετοιμαζόταν να μπει σε πλοίο για την Ιταλία. Από την επίθεση ο Λιμανικός τραυματίστηκε με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Ασφαλώς και κανείς από τους επιτιθέμενους δεν συνελήφθει αν και όλοι γνωρίζουν από που έχουν επιδράμει και που έχουν βρεί καταφύγιο, αλλά η συγκεκριμένη περιοχή είναι άβατο για το ελλαδικό κράτος. Η ειρωνία είναι ότι το Λιμενικό Σώμα έχει διατάξει ΕΔΕ ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Από την περιοχή μας έρχονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ πληροφορίες τις οποίες εξετάζουμε για να επιβεβαιώσουμε και να σας παρουσιάσουμε, αφού το περιεχόμενο τους είναι τόσο συγκλονιστικό που όμοιο του έχει να δει πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια την δημοσιότητα. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι η Ηγουμενίτσα έχει καταντήσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από την Πάτρα...
www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Eipame h Ellas eine Mpourdello!!!

    pou na tolmiseis stin souhdia ,Germania na ktyphsei enas paranomos!!! astynomiko organo....
    8A TON BROUN THN ALLH MERA KREMASMENO MESA STO KELLI TOU!!!!

    GIASOU TZEFRY KARAGKIOZH,GIASOU ELADISTAN!!


    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pro 3 Xronia stin Germania, Astinomiki piasan enan Lathrometanasti, ton walan se ena keli ke ton desan me xeiropedes sto krewati, afou aftos den isixaze ke ekane olo fasaria. To keli ixe videokamera alla kapos katafere o Lathrometanastis na kai tin nixta entelos apano sto Krewati tou. Kata "simptosi" ke i kamera den doulepse kala ekini tin nixta. Ti to apotelesma? "Mallon epaize me ton anaptira tou" Etsi doulewoun sto Exoteriko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Simplirono: Pro 5 xronia ixe gini afto.
    Tora ginete pali dikastirio...

    h__p://www.n-tv.de/politik/BGH-kippt-Freispruch-article668800.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτοι στον αγώνα να μην φύγουν οι ματανάστες έξω, φυλάτε τα σύνορα παιδιά, ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, όλοι εδώ χωράμε!
    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.