Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας αναφέραμε από εχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων η διακτινιζόμενη κάτοικος πολλών γειοτνιών της πολύπαθης ...

Όπως σας αναφέραμε από εχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων η διακτινιζόμενη κάτοικος πολλών γειοτνιών της πολύπαθης πρωτεύουσας έκανε την διαφορά εμφανιζόμενη ως κάτοικος της πλατείας Αττικής αυτή τη φορά για να προπαγανδίσει τις γνωστές θέσεις της αντίδρασης και της θλοκουλτούρας. Για αυτό το θέμα και για άλλα δημοκρατικά που πράττουν οι "δημοκρατικές δυνάμεις" αντέδρασε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούσε απιμόνως να απομακρυνθεί η κάμερα της "Χρυσής Αυγής". Δείτε ο βίντεο.

5 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ante BHKSE (BHXOU) KLASE KYRA MOU.......

    KAI ESI WRE MPEH!!! AGA MOU ,ANTIPROSWPOS TOU SOULTANOU EISE?

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά απαγορεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες στα δημοτικά συμβούλια. Νομίζω πρέπει να πάρεις ειδική άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tί λες ρε τρολιάρη 1:01, τα δημοτικά συμβούλια είναι ανοιχτά για όλος, μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει και φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στην ελεύθερη ενημέρωση. Με την απαγόρευση φαίνονται ποιοι ειναι οι φασίστες της Νέας Ταξης και ποιοι τους ενοχλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η σκουλικαντέρα ο ανταρσυας που σηκώνετε και το πέζη άντρας σε όλα τα συμβούλια δεν βρέθηκε κανείς ακόμα να του πέξη κάνα παλαμίδι?
    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.