Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΑ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΓΩΝΣΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΛΙΘΟΜΑΤΩΝ

Ο μοναδικός (μέχρι στιγμής) στόχος που «πέτυχαν» οι αναρχοάπλυτοι συνδεσμίτες είναι το να δικαιολογούν σχεδόν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι Ελληνες….. τ...

Ο μοναδικός (μέχρι στιγμής) στόχος που «πέτυχαν» οι αναρχοάπλυτοι συνδεσμίτες είναι το να δικαιολογούν σχεδόν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι Ελληνες….. την άδικη απόφαση του Πιλάβιου και των αλητηρίων της ΕΠΟ που υποβίβασαν τόσο άδικα και πρόστυχα την ομάδα μου, ως «δίκαιη», εξαιτίας ακριβώς των προκλητικά εθνικομειοδοτικών ανακοινώσεών τους»!

Αγαπητέ «Στόχε»,

Αξιότιμε κύριε Χ’’παρασκευά,

Το ψευδώνυμό μου είμαι “nomikos”, γνωστός στα ιντερνετικά οπαδικά δρώμενα υπέρ της μεγάλης μου αγάπης, της μεγάλης και ιστορικής ομάδας του Ηρακλέους.

Είμαι Θεσσαλονικεύς, πρώην δικαστικός και σήμερα δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών, οικογενειάρχης πολύτεκνος με 5 παιδιά.

Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή να μην παρασύρεται η καλή εφημερίδα Σας και οι υγιώς εθνικά σκεπτόμενοι αναγνώστες της, από την κατάπτυστη ανακοίνωση της εθνικής ξεφτίλας και ντροπής μιας κλίκας οργανωμένων συνδεσμιτών μας, γνωστών ακροαριστερών ιδεολογικών απολιθωμάτων.

Ο Ηρακλής, φίλε Στόχε, και ο εθνικά υπερήφανος κυανόλευκος κόσμος της Μακεδονίας ΜΑΣ αυτή τη στιγμή βάλλεται ταυτόχρονα από δυο μεριές, με ένα καλά καταστρωμένο σχέδιο που έχει ενορχηστρωθεί από τον Σόρρος και τα εβραιοσιωνιστικά πρακτοράκια στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και, γενικώτερα, στην έως σήμερα απελευθερωμένη πανάρχαια Ελληνική γη της Μακεδονίας.

Από τη μια, εκτελείται το σχέδιο της υπό τον Jeffrey προδοτικής και υπό κατοχήν αθηνοκεντρικής Ελληνικής Πολιτείας να ρίξουν τον πιο ιστορικό εθνικό σύλλογο της Μακεδονίας με μια σαφώς «διατεταγμένη» άνωθεν, αδικώτατη και αναιτιολόγητη απόφαση της ΕΠΟ και των οργάνων της, Πιλάβιου, του μισέλληνα Δημητρίου (πρόεδρου της επιτροπής «αδειοδοτήσεων») και των εκτελεστικών οργάνων αυτών Πάλλη και Σμαϊλη, ώστε αγανακτισμένος ο κυανόλευκος κόσμος από την αδικία και την πλήρη έλλειψη ισονομίας και δικαιοσύνης να γίνει πιο δεκτικός στη διάβρωση του εθνικού πατριωτικού του αισθήματος και χρέους.

Από την άλλη, το ίδιο εν εξελίξει πρακτορικό σχέδιο του Σόρρος και των εβραιοσιωνιστικών κύκλων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ελληνικής Μακεδονίας, με την «υπερβολική» και «ακραία» οργανωμένη αντίδραση των κυριαρχούντων ακροαριστερών αναρχικών στοιχείων των συνδεσμιτών (:υπέρ του Κεμάλ και των γειτονικών Σκοπίων, των οποίων φανερά αναρτούν πλέον τις γυφτοσκοπιανές σημαίες στις συγκεντρώσεις «τους») επιδιώκει να προσεταιρισθεί όσους μπορεί περισσότερους από τις τάξεις του κυανόλευκου κόσμου του Ηρακλή, ιδίως τους νεαρούς επιπόλαιους και τους ιστορικά απληροφόρητους, ώστε να διαβρώσουν και αυτών το εθνικό αίσθημα καθώς και την Ελληνική μακεδονική συνείδησή τους. Ετσι θα μπορέσουν –σύμφωνα με τα σχέδιά τους- πιο εύκολα και χωρίς αντιδράσεις, να συναινέσει αυτός όλος ο κόσμος σε μια απόσπαση της Μακεδονίας ΜΑΣ από τον εθνικό κορμό, είτε με το πρόσχημα μιας προσεχούς βαλκανικής αθλητικής συνένωσης στην υπό ίδρυση σχεδιαζόμενη Βαλκανική «Μακεδονική» Ομοσπονδία μαζί με γειτονικά κράτη είτε με κάποιον άλλο τρόπο που σχεδιάζουν τα βρώμικα μυαλά των αμερικανοεβραιοσιωνιστών (με τα τσιράκια τους στην Αθήνα…).

Θέλει προσοχή! Δυστυχώς –το λέγω μετά λύπης μου- τα ακροαριστερά αναρχικά και αλήτικα στοιχεία της πόλης κυριαρχούν τόσο πολύ κατά τα τελευταία 3 χρόνια στους συνδεσμίτες της ομάδας μου, ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να ακουσθεί μια λογική και πατριωτική φωνή μέσα στις οπαδικές τάξεις τους, χωρίς να εκδιωχθεί κλωτσηδόν ή να εκβληθεί άμεσα απ’ αυτούς. Φιμώνουν για παράδειγμα εδώ και χρόνια την φωνή μου από το μεγαλύτερο και πιο γνωστό οπαδικό forum τους (bluefans.info) και όλων όσων αντιδρούμε στις κατάπτυστες ανακοινώσεις τους της ντροπής αλλά και, πριν απ’ αυτές, στα εθνομηδενιστικά και αντιθρησκευτικά καμώματά τους, στις βεβηλώσεις μνημείων ή στις φασαρίες τους.

Εμένα π.χ. συνεχώς τα σταλινοφασιστάκια με διαγράφουν με το παραμικρό από το forum τους, με φιμώνουν, με λοιδωρούν (ανεμπόδιστα από τους εκάστοτε διαχειριστές του), με συκοφαντούν συστηματικά, με ειρωνεύονται, ακόμη απειλούν μέχρι και τη ζωή μου ή τη σωματική μου ακεραιότητα εμένα και της οικογένειάς μου και των ανήλικων παιδιών μου, όποτε τυχόν με συναντήσουν. Το ίδιο κάνουν και σε μερικούς άλλους φιλάθλους μας που ακόμη αντιδρούν και τους αντιστέκονται στο forum, έστω ανώνυμα.

Η κατάσταση για εμάς τους λίγους, που μας αποκαλούν συστηματικά και κοροϊδευτικά Ελληνάρες, Ες, χρυσαυγίτες ή ναζί, έχει γίνει αφόρητη, σε συδυασμό ότι στην πράξη επιβάλλουν τις «θελήσεις» τους στην ανήμπορη διοίκηση πρωτοδικείου της ΠΑΕ της ομάδας μου, δηλαδή κατ’ ουσίαν αναγκάζουν να συνδιοικούν μαζί της!.

Φυσικά, δεν παραγνωρίζω ότι γενικά τα αναρχοάπλυτα ,οι νεοταξίτες διεθνιστούληδες μαρξιστές συριζαίοι, οι εθνομηδενιστές, τα μαστούρια και τα ακραία αντιεξουσιαστικά στοιχεία της οπαδικής βίας, του μίσους (απέναντι σε κάθε τι το «ελληνικό») και του διαρκούς παραλογισμού (=της τρομοκρατικής ψυχοπαθητικής λογικής), κυριαρχούν στις οπαδικές τάξεις και στα γήπεδα όλων των ελληνικών ομάδων, ιδίως της σούπερκλίκας (βλ. «σουπερλίγκας»), όχι μόνο της δικής μου, δηλαδή της ομάδας του Ελληνος Ημιθέου.

Ωστόσο, τίποτε δεν δικαιολογεί ότι, ειδικά στην ομάδα μου, το «κακό» με όλους αυτούς τους αντιεξουσιαστές έχει παραγίνει, ειδικά τα τρία (3) τελευταία χρόνια : γκραβούρες με προσωπογραφίες Τσέδων ή νεκρών αναρχικών, απλωμένα κόκκινα κουρελόπανα της αναρχοτρομοκρατίας στο κάθε γήπεδο όπου παίζουμε, κορεό στο Καυταντζόγλειο με πεντάκτινα εβραιοδαβιδικά αστέρια, ως σήμα της «Αυτόνομης θύρας» τους «10» (προς στρατολόγηση προφανώς και ιδεολογική κατήχηση, στις τάξεις της, νέων μελλοντικών αναρχοάπλυτων), αδελφοποιήσεις με αναρχικούς συνδέσμους οπαδών άλλων ομάδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διαρκείς συμπλοκές με τα ΜΑΤ και την ελληνική αστυνομία, φωτιές, επεισόδια με άλλους οπαδούς ιδίως ομάδων της πόλης μας, κατατρομοκράτηση όλων των αντιθεμένων φιλάθλων του Ηρακλέους, διάλυση με κάθε μέσο κάθε προηγούμενου γαλάζιου οπαδικού συνδέσμου εμφορούμενου από εθνικές ιδέες, όπως των Γαλάζιων, κ.ά.

Και σήμερα ήρθε το αποκορύφωμα της ντροπής των ενωμένων συνδεσμιτών αυτών, με τις ανακοινώσεις-ύμνο «τιμής» για ανέγερση νέου γηπέδου της ομάδας με το όνομα του αιμοσταγούς δολοφόνου και εθνοκαθαριστή τριών λαών Μουσταφά Κεμάλ (Αρμενίων Κούρδων και Ελλήνων), τον οποίο μάλιστα αποκαλούν στην ανακοίνωση και «Ατατούρκ» (:πατέρα των Tούρκων!), όπως ακριβώς τον δοξολογούν στην Τουρκία τα δολοφονικά καθάρματα των γκρίζων λύκων του Μπαχτσελί, οι ορδές του πρώην χασάπη Ντενκτάς στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο ΜΑΣ, το μιλιταριστικοδιπλωματικοδικαστικό κατεστημένο της Αγκυρας και το λαϊκό ρεπουμπλικανικό φανατικό κεμαλιστικό (από)κομμα της γείτονος…

Ενώ, παράλληλα, χωρίς να αισχύνωνται, κάλεσαν τον Γ.Σ. του Ηρακλή να έλθει και σε συνάντηση, στη Θεσσαλονίκη, με τον πρόξενο του γειτονικού κρατιδίου-αμερικανικού μορφώματος, προφανώς για να μιλήσουν για τα νεοκομιτατζήδικα σχέδια αθλητικής (κατ’ αρχήν) άλωσης της συμπρωτεύουσας με τη συμμετοχή της ομάδας μας, που αυτοί θεωρούν ως «ιδιοκτησία τους», στο γυφτοσκοπιανό πρωτάθλημα της… «ισονομίας» και της… «δικαιοσύνης», όπως ηλιθιωδώς πιστεύουν! (βλ. π.χ. την… «ισονομία» και… «σεβασμό» των μειονοτικών δικαιωμάτων των Ελληνόβλαχων του Μοναστηρίου από το εθνικιστικό καθεστώς ΒΜΡΟ του Γκρουέφσκι, κ.ο.κ).

Με μια δεύτερη ανακοίνωσή τους (βλ. εδώ http://zalizomai.gr/wp/?p=4388), αντί να απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την ξεφτίλα της πρώτης ανακοίνωσής τους και αντί να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη, πρώτα από τους πεσόντες ήρωες αθλητές της ομάδας που τρίζουν ακόμη τα ιερά οστά τους στους τάφους (: τους μακεδονομάχους πεσόντες, τον Κατσάνη, ήρωα πεεσόντα Ανθλγό των ΛΟΚ της Κύπρου το 1974, Γ. Ιβανώφ ήρωα της ελληνικής εθνικής αντίστασης κατά των Γερμανών κ.ά), έπειτα από τον εθνικά σκεπτόμενο υγιή κυανόλευκο κόσμο του Ηρακλέους, και τελος, από τους υπόλοιπους Ελληνες, τους οποίους βαναύσως και προκλητικά προσέβαλαν με την απόδοση τιμής στον ιστορικό ανελεή σφαγέα του ελληνικού λαού, επανέρχονται αμετανόητοι και μας ειρωνεύονται, τους… «Ελληνάρες», όπως μας κοροϊδεύουν, που αντιδράσαμε στην πρώτη ανακοίνωσή τους!

Μας… «ευχαριστούνε θερμά για τις αντιδράσεις μας" (στην πρόκλησή τους!), νοιώθουν ότι… «στόχος επετεύχθη» (!), ενώ περίπου θεωρούνε αυτοί… εμάς (!) ως «προδότες της Ελλάδας»!!

Ποιος «στόχος τους επιτεύχθηκε», δεν κατάλαβα. Ο μοναδικός (μέχρι στιγμής) στόχος που «πέτυχαν» οι αναρχοάπλυτοι συνδεσμίτες είναι το να δικαιολογούν σχεδόν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι Ελληνες….. την άδικη απόφαση του Πιλάβιου και των αλητηρίων της ΕΠΟ που υποβίβασαν τόσο άδικα και πρόστυχα την ομάδα μου, ως «δίκαιη», εξαιτίας ακριβώς των προκλητικά εθνικομειοδοτικών ανακοινώσεών τους»!

Τα μόνα σχέδια που «δικαίωσαν» οι απάτριδες συνδεσμίτες είναι τα εκπονηθέντα καταχθονίως σε βάρος της πατριωτικής εθνικής συνείδησης του κυανόλευκου λαού της Θεσσαλονίκης, σχέδια εφαρμοσθέντα από την υπό τον Jeffrey κατεχόμενη αθηνοκεντρική Πολιτεία, δηλαδή την κυβέρνηση της τροϊκανής υποτέλειας και του δανειακού μνημονίου!

Ποιος άλλος «στόχος επιτεύχθη…» από τους αναρχικούς συνδεσμίτες, και δη «υπέρ του Ηρακλή», όπως λένε στη δεύτερη ανακοίνωσή τους; Μήπως…το να μας θεωρούν οι σοβαροί Ελληνες φίλαθλοι «γραφικούς» και «αναξιόπιστους», που παίζουμε με τα ιερά και όσια της πατρίδας σαν να είναι κάποιο επουσιώδες παιχνιδάκι; Σαν το προκλητικό κάψιμο π.χ του ιερού συμβόλου της Ελληνικής σημαίας από τους αναρχικούς, με αφορμή κάθε διαμαρτυρίας τους;

Eκεί θέλουν οι αναρχικοί αυτοί να οδηγήσουν τα αθλητικά δρώμενα του σωματείου μας; Στο κάψιμο ή στο εμπαιγμό των ιερών εθνικών συμβόλων, με κάθε αφορμή αδικίας;

Προσωπικά ορκίζομαι ότι, όσο τουλάχιστον ζω και αναπνέω, τόσον εγώ όσο και άλλοι υγιώς εθνικά σκεπτόμενοι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν με τα εθνικά και τα όσια της φυλής μας, ή με την ιστορική μνήμη του ελληνικού μακεδονικού λαού. Ηδη υπάρχει αρκετή αντίδραση σττα καμώματά τους αυτά, ακόμη και από αρκετούς οπαδούς μέσα στις τάξεις τους. Ισως, γι’ αυτό σήμερα στη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ηρακλειδέων νομοταγών φιλάθλων με τις οικογένειές και τα παιδιά μας (και όχι μόνο αλλά και πολλών άλλων Θεσσαλονικέων) στην πλατεία Αριστοτέλους κατά της άδικης απόφασης που αφανίζει οριστικά το ιστορικό σωματείο μας δεν τόλμησαν οι εθνοπροδότες να αναρτήσουν και πάλι τις γυφτοσκοπιανές σημαίες ή τα νεοοθωμανικά μπαϊράκια που σχεδίαζαν.

Τα απέτρεψε η οργή του πλειοχψηφίας του σιωπηλού κόσμου μας!

Ελπίζω ότι και εδώ, στην Αθήνα, θα βρεθούν ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων νουνεχείς και υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι που δεν αφήσουν να ολοκληρωθεί το εθνοπροδοτικό σχέδιο του Jeffrey, του Πιλάβιου και των άλλων για τον απορφανισμό του πρωταθλήματος από ένα εθνικό σωματείο, με πολύ κόσμο, με πολύ τιμιότητα και παράδοση στο «ευ αγωνίζεσθαι» και με ιστορικές καταβολές ήδη από την έναρξη του μακεδονικού αγώνα 1904-1908.

Δηλαδή ελπίζω ότι κάποιοι από Εσάς στην Αθήνα θα σκεφτούν, επιτέλους, το ιστορικό εθνικό χρέος τους και θα δικαιώσουν τον Ηρακλή: δεν θα αφήσουν να υποβιβαστεί μια ομάδα που κέρδισε πανάξια και τιμιώτατα την παραμονή της και φέτος καθαρά, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, και μόνον!

Διότι, αλλιώς το εθνικό κρίμα και η κατάρα του υγιούς κυανόλευκου κόσμου του Ηρακλέους μας δεν θα βαρύνουν μόνο τους αναρχοσυνδεσμίτες μας, για όσα ήθελαν να επακολουθήσουν, αλλά και όσους από την υπόλοιπη Ελλάδα συμβάλλουν μέχρι σήμερα διά της απάθειάς τους, της ανοχής, της ένοχης σιωπής τους και μη αντιδράσεώς τους προς αποκατάσταση της καταφώρου αδικίας, στην ολοκλήρωση του εγκλήματος των Πιλαβιοπιλάτων και των εβραιοσιωνιστών πατρώνων τους, όχι απλώς κατά του Ηρακλή, αλλά δυστυχώς και στη διάβρωση της ελληνικότητας και της πατριωτικής συνείδησης του λαού της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Ο καθένας ΜΑΣ, ο καθένας ΣΑΣ, ας τοποθετηθεί υπεύθυνα στα όσα εξελίσσονται και διαδραματίζονται, από κύκλους της ανωμαλίας, εντός και εκτός ομάδας, σε βάρος του Ηρακλή της ΕΛΛΑΔΑΣ!

Αθήνα, 10/5/2011

Με φιλική διάθεση,

“Νomikos”, συν γυναικί και τέκνοις μου

Περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ οπαδοί (πάππου προς πάππον) του Ηρακλέους Θεσσαλονίκης!

ΥΓ: Παρακαλώ η επιστολή μου αυτή να δημοσιευθεί, αν είναι δυνατόν αυτούσια, στο αμέσως προσεχές φύλλο της εγκρίτου εφημερίδας Σας.

5 σχόλια

  1. Αρα παλι επικρατησαν απολυτα οι αναρχοκομουνιστες, και παλι ηττηθηκαν κατα κρατος οι δικοι μας...
    Αυτο γινεται παντου εδω και 37 χρονια
    Τα σταλινικα αποβρασματα επικρατουν και επιβαλονται παντου, και οι εθνικοφρονες υποχωρουν ατακτα σε ολα τα μετωπα.
    Ο χωρος μας πρεπει να ανασυνταχτει να βρει νεους τροπους εκφρασης να κερδισουμε τη νεολαια γιατι ειμαστε τελειωμενοι...

    Οι αναρχοαριστεροι κανουν τελεια τη δουλεια τους με λυσσα, παθος, αγωνιστηκοτητα, φανατισμο και φυσικα με την αμεριστη συμπαρασταση του σοβιετικου καθεστωτος της μεταπολιτευσης.

    Εμεις τι κανουμε
    Ειμαστε υπευθυνοι της καταντιας αυτης.
    Πρεπει να τους μιμηθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eime Ellhnas metanasths,KAI SYMPA8OUSA PANTOTE TON HRAKLH LOGW ENDOKSOU ISTORIKOU ELLHNIKOU ONOMATOS,KAI EPEIDH H OMADA EINE GALANOLEUKH,MEXREI POU DIABASA MIA DIAMARTURIA OPADWN TOU HRAKLH,POU ZHTOUSAN BOH8EIA APO TA SKOPIA KAI THN TOURKIA!!!
    RE PAIDIA TOSH KSEFTYLA PIA?
    GIA ONOMA TOU 8EOU,STO ANA8EMA LOIPON KAI O HRAKLHS.....
    G AMELETHTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ηρακλης δεν εκπροσωπείται απο αυτους τους αναρχο-οπαδους.

    Τα χρώματά του (μπλε και άσπρο) τα δανείστηκε από την ελληνική σημαία για να δηλώσει το πάθος των αρχικών του μελών για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλαθλοι του ιστορικού και δοξασμένου "Ηρακλή"!!!! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ήρωα Γιώργη Ιβανώφ του αθλητή θρύλου του συλλόγου σας, του Νο 1 σαμποτέρ στην κατεχόμενη τότε Ευρώπη από τα Ναζιστικά κτήνη με αυτά που γίνονται. Σεβαστείτε τουλάχιστον την μνήμη του!! Μην πέφτετε στις παγίδες που σας "στείνουν" οι εγκάθετοι και οι πουλημένοι. Σας φταίει ο (κάθε) Πιλάβιος;; Λιώστε τον. Όχι τον "Ηρακλή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θελω να σας ενημερωσω απλα οτι ο Ιβανωφ δεν ηταν ελληνας....αλλα μισος Ρωσος και μισος Πολωνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.