Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ “Τους τραμπούκους της «Χρυσής Αυγής» για επ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

“Τους τραμπούκους της «Χρυσής Αυγής» για επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμα και την εισβολή σε σπίτια αλλοδαπών καταγγέλλει το ΚΚΕ.”

Αγανάκτησαν οι “σύντροφοι” του ΚΚΕ, που πιστεύουν ότι “οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα” και έχουν ανοίξει στοργικά τις αγκάλες τους στους λαθρομετανάστες, από την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής της Γ’ Σεπτεμβρίου, όπου συνέβη το φρικτό έγκλημα και έβγαλαν ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής! Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της “Ελευθεροτυπίας”: “Τραμπουκισμούς της «Χρυσής Αυγής» κατά μεταναστών καταγγέλλει το ΚΚΕ..

«Τους τραμπούκους της «Χρυσής Αυγής» για τις επιθέσεις, τους ξυλοδαρμούς, ακόμα και την εισβολή σε σπίτια αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

“Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει και να μην επιτρέψει να εκμεταλλεύονται τη δίκαιη αγανάκτησή του για τη στυγερή δολοφονία. Την εγκληματική συμπεριφορά τους, που έχει τα χαρακτηριστικά της προβοκάτσιας τροφοδοτεί εκ των πραγμάτων η κυβερνητική πολιτική απέναντι στους μετανάστες και η στάση της αστυνομίας. Άμεσα πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.”

http://xryshaygh.wordpress.com 

2 σχόλια

  1. Στην λάσπη και στην βρώμικη προπαγάνδα είναι πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποιοι είναι οι κομμουνιστές το ξέρουν καλά όσοι ξέρουν ιστορία. Ξέρουν τα εγκλήματα ου διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής και κατόπιν στη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου. Οι κομμουνιστές είναι η απόλυτα υπεύθυνοι για το θάνατο πολλών καλών Ελλήνων, οι οποίοι έλειψαν στην Πατρίδα μας , όταν αυτή ξανακτιζόταν μετά τον πόλεμο. Οι κομμουνιστές είναι και οι μόνοι υπαίτιοι που η πατρίδα μας συνέχισε να πολεμά για 4 ακόμα χρόνια καθυστερώντας την ανασυγκρότηση της . Οι κομμουνιστές είναι οι μόνοι υπαίτιοι για την αποστολή μετά από κλέψιμο από τις οικογένειές τους 28.000 παιδιών στις τότε κουμουνιστικές χώρες με σκοπό τον αφελληνισμό τους γεγονός που εν πολλοίς συνέβη. Τέλος οι κομμουνιστές είναι προδότες της πατρίδας και γιατί υπέθαλψαν τις αυτονομιστικές δράσεις λίγων σλαβόφωνων απογόνων κομιτατζήδων και έδωσαν την ευκαιρία στον Τίτο (τον αρχικουμμούνα της Γιουγκοσλαβίας για όσους δεν ξέρουν)να δημιουργήσει το σκοπιανό έκτρωμα που σήμερα μας τα ζαλίζει. Γι’ αυτό και τους έλεγαν εαμοβουλγάρους Πολλοί τέλος από εμάς που ζήσαμε τη συνεργασία τους με τον προδότη που έγινε πρωθυπουργός το 1981 διευκολύνοντας τον να καταστρέψει τη χώρα μας, ξέρουμε επίσης πολύ καλά τι ρόλο παίζουν αυτά τα τομάρια στην παρούσα κατάσταση. Μυρίστηκαν το ψοφίμι μιας κοινωνίας που και οι ίδιοι συνέβαλλαν στο σάπισμά της και νομίζουν ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για την επιβολή της «δικτατορίας του προλεταριάτου». Τίποτα δεν τους δίδαξε η ιστορία, τίποτα δεν τους λένε οι τάφοι που ο κομμουνισμός άνοιξε σε όλο τον κόσμο και τίποτα δεν καταλαβαίνουν από τις συνθήκες της σήμερον, οι οποίες είναι πολύ μακράν των συνθηκών υπό τις οποίες διαμορφώθηκε η εμμονή που λέγεται «κομμουνιστική ιδεολογία».
    Κανείς δεν τους δίνει πια σημασία και όμως εξακολουθούν να υπάρχουν σαν μια αόρατη δύναμη να τους προστατεύει. Και δεν είναι μόνο οι δεσμοί αίματος με το κόμμα τους που έχουν οι περισσότεροι ψηφοφόροι τους ως φυσικοί απόγονοι των εαμοβουλγάρων που λέγαμε πιο πάνω. Κάποιοι τους θέλουν σαν αριστερό άλλοθι για να εφαρμόσουν τα εγκληματικά σχέδιά τους κατά των λαών και πρώτα του δικού μας. Οι κομμουνιστές λοιπόν είναι δωσίλογοι προδότες και γι’ αυτό θα τιμωρηθούν όπως αξίζει σε προδότες και όπως τιμωρήθηκαν οι παππούδες τους. Όχι για τις ιδέες τους όπως μυξοκλαίνε σήμερα τα υπολείμματα των συμμοριτών κομπάζοντας για την εγκληματική δράση τους τότε που τη βαφτίζουν αντίσταση,, άλλα γιατί οι προδότες του έθνους και του λαού πρέπει ούτε τάφο να μη βρίσκουν στη γη της πατρίδας. Ας είναι στο μυαλό τους ότι οι σημερινοί εθνικιστές δεν έχουν τα ευγενικά συναισθήματα που είχαν κάποιοι πρόγονοί μας τότε τα οποία έγιναν αιτία να σφαχτούν από τους συμμορίτες. Εμείς μεγαλώσαμε σε μια κοινωνία διεφθαρμένη από τις πολιτικές των «δημοκρατικών» πολιτών στους οποίους υπάγονται πρωτίστως οι κομμουνιστές. Σίγουρα οι αβροφροσύνη που τους επεδείχθη στο παρελθόν δεν θα επιδειχθεί ξανά. Κανένα έλεος για κανέναν από δαύτους – θάνατος στους προδότες της πατρίδος και του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.