Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ 2.000 ΝΕΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ

Οι δυό χιλιάδες νέεοι Ειδικοί Φρουροί για την Αστυνομία που θα προσληφθούν θα στελεχώσουν και θα ενισχύσουν την ομάδα ΔΙΑΣ με τα συντριπτικ...


Οι δυό χιλιάδες νέεοι Ειδικοί Φρουροί για την Αστυνομία που θα προσληφθούν θα στελεχώσουν και θα ενισχύσουν την ομάδα ΔΙΑΣ με τα συντριπτικά αποτελέσματα, όσο χρόνο λειτουργεί. Οι προσλήψεις είχαν συμφωνηθεί πριν από την απόφαση για τη λήψη έκτακτων νέων μέτρων. Σύμφωνα με Το Βήμα, με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθιερώνεται υπηρεσία της ομάδας ΔΙΑΣ όλο το 24ωρο. Εντός του Οκτωβρίου κι αφού οι προσλήψεις προχωρήσουν όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, θα βγάινουν στους δρόμους των αστικών κέντρων οι μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί, ώρα που θα αναλαμβάνουν βάρδια άλλοι μοτοσυκλετιστές της ομάδας.


www.stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Ωραιο ακουγεται...στην πραξη εχουμε θεμα.
    1.Οι νεοεισαχθεντες Ε.Φ ειναι 1500 και οχι 2000.
    2.Εδω εχουν προβληματα με συντηρηση των ηδη υπαρχοντων μηχανων λογω περικοπων και θα πανε να παρουν καινουργιες ??? πρεπει να φτιαξουν πλανο εξυπνης αγορας καθως και ολοκληρομενο συστημα αμεσης συντηρησης των μηχανων που στην πλειοψηφια τους εχουν απλα θεματα,τακακια,λαστιχα,αντε κανα φαγομενο δισκο κτλ, και παλι πολλες φορες τα φτιαχνουν στο αβαβα μονα τους τα παιδια με δικα τους λεφτα.
    Καλες οι δηλωσεις αλλα πρεπει να υπαρχει και αποτελεσμα...παντως μακαρι γιατι τα λαμογια ξερουν οτι στην 1.00 σχολανε και μετα κανουν παρτυ...Ελπιζουμε μετα το μετρο να κανουν παρτυ με μπαραζ συλληψεων τα παληκαρια της ΔΙ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε και σ'ανώτερα! Να τους εκατομυριάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.