Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΖΗΤΑΕΙ... ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ- ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ&...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ... ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ -ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ- ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Τις τελευταίες της ώρες περνάει η αγαπημένη όλων των θολοκουλτουριαραίων και των αριστερών τρομοκρατών! Ήδη, όπως έγινε γνωστό απερρίφθη η αίτηση για νέα δανειοδότηση από τις τράπεζες και έτσι… έλλειψης χρημάτων-παύσις εμπορίου-τέζα ο παρδάλης!

Στο μεταξύ, σε συνέλευση των εργαζομένων της εφημερίδας, που είναι απλήρωτοι από τον… Αύγουστο, και που μέχρι τώρα περίμεναν την είσπραξη του δανείου από την τράπεζα, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας με έναρξη το νωρίτερο στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής με 273 ψήφους υπέρ. Όπως και να’ χει το πράγμα, η «Ελευθεροτυπία» κλείνει.

Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα! Εμείς πάντως πολύ θα θέλαμε να κρατήσει μερικές ημέρες ακόμα και να κλείσει στις… 17 Νοέμβρη. Για λόγους ευνόητους αλλά και… συμβολικούς!

(ΥΓ): Ασφαλώς και ως αγνοημένοι από την συνωμοσία σιωπής ή πολλάκις συκοφαντημένοι στις σπάνιες φορές που δεν μπορούσαν να μας αγνοήσουν, δίνουμε την ίδια ευχή και… κατάρα σε όλες τις εφημερίδες και σε όλα τα κανάλια, που έπαιξαν εις βάρος μας αυτόν τον βρώμικο ρόλο!

/xryshaygh.wordpress.com

-----------------------------


1 σχόλιο

  1. Sto Ana8ema..........
    G Amelethtos (byzantinos)
    Ysterografo. GIATI WRE SYNTROFOI DHMOSIOGRAFOI THS ELEU8EROTYPIAS APERGEITE? APERGEITE GIATI OI TRAPEZES (ELLHNIKOS LAOS) ARNOUNTE NA SAS DWSOUN LEUTA?
    DHLADI MONO OTAN EISTE KALOTAISMENOI KAI KALOPLHRWMENOI TOTE KAI MONON PLHSIAZOUME TIN EPANASTASH?
    OXI FILOI MOU ,PANTA LEGATE OTI THN EPANASTASH 8A TIN FEROUN OI FTWXOI KAI ADIKHMENOI ETOUTOU TOU ATTIMOU KOSMOU...
    EMPROS LOIPON...IDOU PEDION DOKSHS LAMPRON ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.