Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΦΡΑΙΜ

Τις Δικαστικές Αρχές της Μόσχας επισκέφθηκε σήμερα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, μετά από επίσημη πρόσκληση του Γενικού ...


Τις Δικαστικές Αρχές της Μόσχας επισκέφθηκε σήμερα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, μετά από επίσημη πρόσκληση του Γενικού Εισαγγελέα της Μόσχας.

Εκεί ο Ηγούμενος είχε συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα της Μόσχας και άλλους συνεργάτες του, με τους οποίους συζήτησαν για πνευματικά κυρίως θέματα.

Επίσης ο Γέροντας τέλεσε στο παρεκκλήσι της Εισαγγελίας μια σύντομη δέηση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θαυμαστά γεγονότα της Αγίας Ζώνης.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου θα επισκεφθεί την κατοικία του Πρωθυπουργού της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τέλος όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενα δημοσιεύματα η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έχει αποφασίσει τα έσοδα από την περιοδεία της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία να διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.