Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΜΙΜΗ

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΜΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! "Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε ...

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΜΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! "Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ. Μου ήρθε χαράτσι για τα σπίτια -που έχουν μείνει απούλητα- 20.000 ευρώ. Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το χαράτσι ήταν 20.000 ευρώ. Έχω εγώ τη δυνατότητα σήμερα να το πληρώσω;" είπε η Δήμητρα Λιάνη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη.
Όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση της μεζονέτας της και τον πλειστηριασμό, η ίδια απάντησε: "Το θέμα τακτοποιήθηκε και δεν νομίζω να το αφήσω το πράγμα να... σουρθεί άλλο. Βρήκα κάποια χρήματα και το σταμάτησα".
Εξομολογήθηκε: "Βοήθησα πάρα πολύ κόσμο και δεν με βοήθησε κανείς. Δεν πειράζει όμως. Με πόνεσε πολύ, αλλά θα το ξαναέκανα".

dailynews24.gr

2 σχόλια

  1. Αυτή δεν είναι που από τότε που γνώρισε τον μακαρίτη συνέβαλε με τον ¨"ιδιαίτερο τρόπο της" στην ισοπέδωση της χώρας και των ιδανικών των ελλ. πολιτών με συνεχιστές βέβαια όλους τους μετέπειτα!!Και μόνο η εμφάνιση της τα λέει όλα.Αλήθεια ακόμη δεν βρήκε γκόμενο γιατί οταν δεν έχει θυμάται τον Ανδρέα!!Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που εσείς και το κόμμα σας του φορτώσατε κυρία μου και δεν ασχολείται με τα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το βιβλίο που είχε γίνει best seller; Ναι, αυτό που εκδόθηκε από τον Λιβάνη και για το οποίο έφαγε το χαστούκι από την Αθήνη.

    @ 26/11/11 6:39 μμ

    Φίλε, η γυναίκα αυτή μού είναι αδιάφορη. Μία τσούλα ήταν που πήρε το γερο-χούφταλο. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Αλλά δεν νομίζω ότι έφταιξε τίποτε "στην ισοπέδωση της χώρας και των ιδανικών των ελλ. πολιτών ". Από πού κι ως πού; Αν ο μακαρίτης ήταν διεφθαρμένος, δεν τον διέφθειρε αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.