Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Αποκλειστικές...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περίπου δυόμισι ώρες.
Ο κ. Πούτιν καλωσορίζοντας τον Ηγούμενο Εφραίμ, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αγαπητέ Γέροντα, Εφραίμ! Επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω θερμά και να σας ευχαριστήσω για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία».
«Λόγω της απόφασής σας, εκατομμύρια άνθρωποι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη και όπως εσείς γέροντα με ενημερώσατε, πάνω από 3 εκατομμύρια την προσκύνησαν», πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.
Επίσης ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, υπογράμμισε: «Αυτό δείχνει την πνευματική σχέση μεταξύ των δύο λαών μας. Φυσικά, αυτό θα συμβάλει και στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών μας σχέσεων».
Ο Ηγούμενος Εφραίμ από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για την συνάντηση που είχαν, καθώς και για την θερμή υποδοχή.
«Είμαστε συγκλονισμένοι κ. Πρωθυπουργέ, από τη συμμετοχή του ρωσικού λαού στην Αγία Ζώνη. Όλοι οι πατέρες που συνοδεύουν την Αγία Ζώνη, είναι μάρτυρες με πόση ευλάβεια προστρέχει ο λαός να την προσκυνήσει», υπογράμμισε ο γέροντας.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας σας, η βαθιά σας πίστη. Αυτό είναι που δεσμεύει τις δύο χώρες μας.»
Ο Ηγούμενος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, τονίζοντας: «Για την Ελλάδα αυτή η εποχή δεν είναι καλύτερη, και σας ζητώ με οποιονδήποτε τρόπο να την βοηθήσετε για τον καλό του λαού.»
«Επίσης κ. Πρωθυπουργέ, η μεταφορά της Αγίας Ζώνης στην Ρωσία επιβεβαιώνει τη σύνδεση που υπήρχε ανέκαθεν και υπάρχει και σήμερα, μεταξύ Ρωσίας και Αγίου Όρους. Πιστεύω ότι η Αγία Ζώνη ενίσχυσε την πίστη του Ρωσικού λαού», πρόσθεσε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου.
Ο κ. Πούτιν γνωρίζοντας ότι η Αγία Ζώνη βοηθάει την στειρότητα των γυναικών, ευχήθηκε να συμβάλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
Επίσης ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στο Άγιον Όρος.
«Θυμάμαι το ταξίδι μου στο Άγιον Όρος, που έγινα δεκτός με θερμή υποδοχή. Εκεί με συνοδεύσατε και μου παραχωρήσατε και οδηγό τον οποίο θυμάμαι ακόμη και σήμερα. Οι σχέσεις της Ρωσίας με το Άγιον Όρος, είναι αιώνες τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν.
«Όλο το Άγιον Όρος σας αγαπά κ. Πρωθυπουργέ», τόνισε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαίδιου, απαντώντας στον κ. Πούτιν.
«Πραγματικά στο Περιβόλι της Παναγίας νιώθεις μια ζεστασιά, την οποία έχω νιώσει και εγώ», τόνισε κλείνοντας ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ", ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ!
Ο ηγέτης μιας πανίσχυρης χώρας που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει, αλλά οι δικοί μας προσκυνημένοι στους Αμερικανοεβραίοους του μίλαγαν για "πράσινη ανάπτυξη", συναντήθηκε ιδιαιτέρως με αυτόν που το εγχώριο κοπροκατεστημένο πολιτικών και Μμε αποκαλεί "απατεώνα"!!!!
Δε νομίζουμε ότι χρειάζονται άλλες συγκρίσεις!
Ο Ηγούμενος Εφραίμ λειτουργεί όχι μόνο ως πνευματικός ηγέτης μιας ιστορικής Μονής, αλλά και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας!
Γι'αυτό άλλωστε ζήτησε από τον Πούτιν να βοηθήσει, όπως μπορεί,ενώ εκείνος απάντησε πως Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ!
Το αντιλαμβάνονται αυτό ορισμένοι αμετανόητοι χριστιανομάχοι;
Έχουν ιδέα τι ωφέλη αποκόμισε η χώρα μας από την (διάρκεια ενός μηνός) παρουσία της Αγίας Ζώνης στην ομόδοξη Ρωσία;
Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να προσκυνάνε τους Αμερικανοεβραίους Μασώνους και τις διάφορες "Τριμερείς", ο προσανατολισμός της Ελλάδας είναι ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ στραμμένος στην Ορθοδοξία!
Κι όσο κι αν σκυλιάζουν με αυτό, είναι αδιάφορο: Ίσως τα γεγονότα, τους ξεπεράσουν!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

9 σχόλια

  1. Αν δεν πουλήσει στους Ρώσους το Άγιον Όρος για θρησκευτικό τουρισμό, ό,τι θέλετε. Την πρώτη φορά που πήγε στην Ρωσία, ο Πατριάρχης, στην δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται, τον τιμώρησε, επειδή πήγε χωρίς την άδειά του. Τι τον τιμώρησε δηλαδή, του αφαίρεσε την ηγουμενία για λίγο καιρό. Σε άλλες περιπτώσεις, ο Βαρθολομαίος είναι πολύ πιο αυστηρός.

    Έχω την αίσθηση ότι οι "άγιες" business του Εφραίμ δεν αφήνουν αδιάφορο τον Φαναριώτη, διαφορετικά δεν θα του επέτρεπε να μεταβεί ξανά. Μπορεί αυτού του είδους οι ενέργειες να μην μυρίζουν και πολύ ... λιβάνι, αλλά αφήνουν λεφτά, πολλά λεφτά και αυτό είναι το ζητούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης να συμπληρώσω, ότι η εκκλησιαστική διπλωματία πάντα έπαιζε σπουδαίο ρόλο, γι αυτό και οι Φαναριώτες την κατείχαν καλά. Η Ρωσία θα μάλλον ελπίζει να βρει μία διέξοδο προς το Αιγαίο μέσω Αγίου Όρους, το οποίο βεβαίως υπάγεται στην ελληνική επικράτεια, είναι όμως χωριστό "κράτος" και εκκλησιαστικά υπάγεται στο Φανάρι, το οποίο εξαρτάται από τους Τούρκους. Ο Πατριάρχης είναι Τούρκος δημόσιος υπάλληλος και υπάγεται στην Νομαρχία Κων/λεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε,και?σε ποια άλλη "σοβαρή" χώρα θα κυκλοφορούσε ο τράγος ελεύθερος?Α,ρε Αμέρικα,όλοι την βρίζουμε αλλά είναι μεγάλη γιατί δουλεύουν οι νόμοι,θα τον είχε περιλάβει το IRS,η εφορία δηλαδή και δε θα ήξερε που να κρυφτεί,από ηγούμενος θα γινόταν προηγούμενος,άσε που στην φυλακή θα γινόταν ηγουμένη.Στο ίδιο κελί με τα άλλα τα λαμόγια τους πολιτικούς που νταλαβεριζόταν θα μετρούσε μέρες απο τα ισόβια.Σταματήστε την προβολή του να μη πω τι,γιατί θα μας σπρώξετε όλους στην αθεϊα.Την Τίμια Ζώνη την έκανε εμπόριο και άσυλο του εαυτού του,βάλτε το ΣΔΟΕ μέσα να τον ξετινάξει κι αυτόν και τους πολιτικούς πάτρονες που έχει,έλεος.Ορθοδοξία δεν είναι ο εφραιμ.Και σας τα λέει ένας ελληνόψυχος,όχι κανένα αριστερό τσουτσέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ γνωρίζω προσωπικά τον Γέροντα και συμφωνώ απόλυτα με το δημοσίευμα του "Στόχου". Ο Γέροντας Εφραιμ είναι άγιος άνθρωπος και ελληνόψυχος και καλώ όλους εσάς που κρίνετε χωρίς να τον γνωρίζετε προσωπικά, να επισκεφθείτε την Μονή και να τον συναντήσετε. Θα αλλάξετε σίγουρα γνώμη. Να μην πιστεύετε ότι ακούτε στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας εστειλα μηνυμα που δυστηχώς δεν δημοσιέυθηκε. Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά έχω διαπιστώσει ότι το οτιδήποτε αρνητικό για τον γέροντα, εγκρίνεται.Ελπίζω να κάνω λάθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α,ρε Αμέρικα,όλοι την βρίζουμε αλλά είναι μεγάλη γιατί δουλεύουν οι νόμοι

    Ean eixes mialla tha eisoun epikindinos. An esy eisai ellinopsyxos katholou paraxeno pou i ellada paei kata dialou. Na hatheis lamoyo. Panta prodonete ton topo sas suatous pou ton katastrefoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι εγινε ρεμαλια, ετσουξε η πολυωρη συναντηση με τον Πουτιν; Μηπως ειναι απατεωνας κι εκεινος ρε αλητες;

    Ναι ρε ζωα, γιατι να μην εχουμε θρησκευτικο τουρισμο ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΡΩΣΩΝ και να περιμενουμε τους πουστηδες, τους τουρκους και τους εβραιους που κουβαλαει ο Μπουταρης;

    Ξυπνατε ρε βοδια και ενημερωθειτε λιγο παραπερα απο τους εγχωριους βλαμμενους που βριζουν τον Εφραιμ! Ακομα δεν καταλαβατε γιατι το κανουν; Ακομα δεν ξυπνησατε και τρωτε το κουτοχορτο τους;

    Αληθεια, εκεινος ο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη τι εγινε;

    Μπεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν θα γνωρίσετε πραγματικά τον Εφραίμ και το έργο του, τότε θα λυπηθείτε πραγματικά για τις ανοησίες που εκστομίζετε...εκτός και αν είστε πληρωμένα παπαγαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Hellas-Orthodoxy

    Να σε χαρώ εγώ, θεούσα μου, γλυκός-γλυκός και χριστιανικός ο λόγος σου, σκέτο μέλι. Πού ακριβώς διαφωνείς, δεν μας το είπες όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.