Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...

Την παλιά του αίγλη ενδέχεται να αποκτήσει σύντομα το βασιλικό κτήμα στο Τατόι, καθώς ξένοι επενδυτές φλερτάρουν με την ιδέα της απόκτησής τ...

Την παλιά του αίγλη ενδέχεται να αποκτήσει σύντομα το βασιλικό κτήμα στο Τατόι, καθώς ξένοι επενδυτές φλερτάρουν με την ιδέα της απόκτησής τους.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η αντίστροφη μέτρηση για την αξιοποίηση των ανακτόρων ξεκίνησε μετά την έκθεση του Χορστ Ράιχενμπαχ, στην οποία καταγράφονται όλες οι πιθανές πηγές εσόδων που μπορεί να έχει το ελληνικό κράτος.
Μεταξύ αυτών είναι και το εγκαταλελειμμένο κτήμα του Τατοΐου, το οποίο δεν αποκλείεται να αξιοποιήσουν για μερικά χρόνια ξένοι επενδυτές ως συνεδριακό κέντρο, τόπο φιλοξενίας υψηλών προσώπων, ή εστιατόριο.
Βέβαια μόλις 3 από τα συνολικά 40 κτίρια των ανακτόρων έχουν αποδειχτεί «τυχερά», καθώς ελάχιστες είναι οι επεμβάσεις που έχουν γίνει για τη συντήρησή τους: πρόκειται για το υπασπιστήριο, το μαγειρείο και το ιπποστάσιο...
Βέβαια οι πασίγνωστες "δημοκρατικές δυνάμεις" της ρεμούλας και απατεωνιάς δε θα δέχονταν ποτέ ο Κωνσταντίνος να αξιοποιήσει το Τατόι... σαν γνήσιοι "δημοκράτες" προτιμάνε τους ξένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.