Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Απογευματινές ώρες της 31-10-2011, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), συνελή...

Απογευματινές ώρες της 31-10-2011, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί ( δύο υπήκοοι Μαρόκου και ένας Αλγερίας), οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει δύο (2) διαμερίσματα.

Οι ανωτέρω είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας διαρρήξεις οικιών κατά τον χρόνο απουσίας των ενοίκων.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα προέκυψε ότι κατά την διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου διέπραξαν συνολικά δεκαεννέα (19) διαρρήξεις οικιών, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση, αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρηκτικά εργαλεία και σπρέι πιπεριού, ενώ σε βάρος του 38χρονου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι με διάταξη Ανακριτή, για διάπραξη ληστείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

1 σχόλιο

  1. ηρθα στην Ελλαδα για διακοπες φετος ,στη Θεσσαλονικη, οπου και να πηγαινα πλακωναν μαυροι, βορειοαφρικανοι, πακιστανοι κα. πραματευταδες να μου προτεινουν προιοντα μαιμου και λαθροεμπορευματα προς αγοραν, απο παπουτσα μπιχλημπιδια οικιακα μεχρι κινητα σικε της αππλε, αι ποντ αιφων κτλ. η ευνικη οικονομια εχει ριμμαχτη οι "εταιροι" "μας" μας κανουν αφαιμαξι, τα μαγαζα κλεινουν το ενα μετα το αλλο αλλα η λαυρομεταναστευσι η κλεψια το λαθρεμποριο και τα "κινεζικα" καλα κρατουν!ειλικρινα νοιωθω περηφανος που ειμαι Ελλην, ειμαι περηφανος που ανηκω σε ενα τοσσο φιλοξενο και "ανθεχτικο" εθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.