Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

Ανοιχτός σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά μετά τις εκλογές, εμφανίζεται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Όπως αναφέρει ...

Ανοιχτός σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά μετά τις εκλογές, εμφανίζεται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Όπως αναφέρει δεν τον αφήνει αδιάφορο, ούτε εκείνον ούτε το κόμμα του «η κυβερνητική εξουσία», ενώ απάντησε θετικά για το αν θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Μιλώντας στα «Νέα» απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ σε επίπεδο συγκυβέρνησης, ενώ δήλωσε πως στηρίξει με την ψήφο του στη Βουλή τις προτάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου, αν τα κρίνει σωστά.
Βλέπετε ο Φώτης και η προοδευτικιά παρέα του πολύ στεναχωρήθηκαν που δεν τους "έπαιξε" στην συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και προς το παρόν του κρατάνε μούτρα! Αλλά μπρος στην κουτάλα και την καρέκλα όλα ξεχνιούνται! Και για όσους βλέπουν με καλό μάτι τον Κουβέλη, ως πιο... διαλλακτικό, καλό θα είναι να δουν τις θέσεις του για τους λαθρομετανάστες και τα Εθνικά ΜΑΣ θέματα. Γιατί το ψέμα, κύριοι προοδευτικοί της αριστεράς, έχει κοντά ποδάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.