Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδ...

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.
Η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, ευρήματα που υποδεικνύουν πάλη.
Ο άγνωστος δράστης ή δράστες επιχείρησαν, μάλιστα, να βάλουν και φωτιά στο σπίτι - πιθανότατα για να εξαφανίσουν στοιχεία - αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ ο εγγονός της ηλικιωμένης, ο οποίος ζούσε μαζί της, κρατείται από τις αρχές. Ο εγγονός της 85χρονης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για το στυγερό έγκλημα.
Στο σημείο έχει μεταβεί η Αστυνομία αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη (ή των δραστών) αλλά και στο κίνητρο της δολοφονίας. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.