Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ... ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΤΕ;

Την αδυναμία του οικονομικού επιτελείου να εκτιμήσει το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης παραδέχθηκε ο ανα...

Την αδυναμία του οικονομικού επιτελείου να εκτιμήσει το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φ. Σαχινίδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ, Παπαδημούλη.«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να σας δώσω μια εκτίμηση για το πού θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης το 2011», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση έχει πέσει έξω «σε βασικές υποθέσεις που αφορούν την πορεία δημοσιονομικών μεγεθών».Τάχθηκε ακόμη υπέρ του να ζητηθούν περισσότερα χρήματα, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που έχουν ξεκινήσει για το νέο δανειακό πρόγραμμα.
 e-typos.com

2 σχόλια

  1. ινα σωθη η Πατρις καλεσθητω Ηρακλης οπως κατακαυση την εν συνταγματι υδραν με τα τριακοσια (επανω κατω) κεφαλας και ωσπερ Αυγειου καθαριση τον εναπομειναντα κοπρον!
    Χρησμος Μαντειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάστε τους και λιώστε τους στο ξύλο μέχρι να τους μετατρέψετε σε φυτά εσωτερικού χώρου. Χρησμός μαντείου Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.