Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ

Ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ επιφύλαξε την "επίγεια κόλαση" για τον λαό του, υπενθυμίζουν οι δυτικές οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίν...

Ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ επιφύλαξε την "επίγεια κόλαση" για τον λαό του, υπενθυμίζουν οι δυτικές οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ανάμεσα στον λιμό, τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και τις μαζικές εκτελέσεις, το σταλινικό καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ είναι υπεύθυνο για τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, δήλωσε ο Κεν Ροθ, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης Human Rights Watch.
Ο Κιμ Γιογκ-Ιλ θα μείνει στη μνήμη ως ο βάρβαρος επικεφαλής ενός συστήματος συστηματικής και μαζικής καταστολής, ακόμη και μέσω της πρόθεσής του να αφήσει τον λαό του να πεθάνει από την πείνα.
Ο "αγαπημένος ηγέτης" αφήνει πίσω του μία χώρα σε οικονομικό μαρασμό, που πλήττεται από φονικό λιμό και σοβαρές και μόνιμες ελλείψεις ειδών διατροφής.
Το εν τρίτον του πληθυσμού υποφέρει από την έλλειψη τροφίμων, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που θεωρούνται αντιφρονούντες βρίσκονται στις φυλακές.
Ο Σαμ Ζαρίφι, διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού δήλωσε από την πλευρά του ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μεταβίβαση της εξουσίας στον Κιμ Γιονγκ-Ουν, τον τρίτο γιο του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία εκκαθαρίσεων που περιλαμβάνει την πιθανή εκτέλεση εκατοντάδων αξιωματούχων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Διεθνούς Αμνηστίας, "ο Κιμ Γιονγκ-Ουν και όσοι τον στηρίζουν θα προσπαθήσουν να εδραιώσουν την εξουσία τους ενισχύοντας την καταστολή και συντρίβοντας οποιαδήποτε δυνατότητα διαφωνίας".

nooz.gr

9 σχόλια

  1. Μόλις πριν μία ώρα άκουγα στην ΝΕΤ τον Δελαστίκ, ο οποίος περίπου εξυμνούσε την Β. Κορέα! Ούτε λέξη για τον κληρονομικό και άκρως διεφθαρμένο καθεστώς, για τους ηγέτες (οικογένεια είναι) που ζει μέσα στην χλιδή, ενώ ο κόσμος πεινά, για την τρέλα που έδερνε τον πρώτο από τους Γιονγκ, ... τίποτε απ' όλα αυτά. Αν είχα την δυνατότητα να παρέμβω, θα τον ρώταγα τι γνώμη έχει για τον Πολ Ποτ.

    Επίσης, παρακολουθούσα χθες στις ειδήσεις, που έδειχναν τους Β/Κορεάτες να "θρηνούν" και ήταν ολοφάνερο ότι ο θρήνος ήταν υποχρεωτικός και διατεταγμένος.

    Κάποτε τον θεωρούσα καλό δημοσιογράφο. Τα τελευταία χρόνια έχει κυλήσει εντελώς στον ΝΑΡιτισμό και υπερασπίζεται ο,τιδήποτε αριστερό με σοβαροφανή και ανόητα επιχειρήματα. Λυπάμαι για τον δημοσιογράφο. Τέτοια κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρισκομαστε στο 2011 . μετα τον θανατο του Κιμ ολη η Γη εχει καταληφθει απο τον Καπιταλισμο. Ολη ?? ΟΧΙ , υπαρχει μια μικρη χωρα στην μεσογειο που ο κομμουνισμος ζει και βασιλευει . Εχει τον -πραγνατικο- αρχηγο της (αλεκα) τους βασταζους (τσιπρα, πασοκ νδ καρατζαφερη) τον μαγο(καραμανλη-εξαφανιστηκε..) και τον βαρδο της (Μικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι Υποκριτες! απο την μια δειχνουν δηθεν! συμπονοια για τον δυσμοιρο λαο της Βορειας Κορεας Απο την αλλη ομως τα νεοταξικα κορακια κανουν το παν να μετατρεψουν ολη την Υφηλιο σε Βορεια Κορεα! ειναι χιλιες φορες χειροτεροι απο τον Σταλιν και τον Κιμ Ιλ Σωνγ μαζι!

    η "δημοκρατικη" Ελλαδα τι απεγινε σε συγκριση με τη Βορεια Κορεα;
    εχουμε μνημονιακη δικτατορια, ξενοκρατια,αεροψεκασμους, λαυρομεταναστες, μειωμενη εθνικη κυριαρχια, πεινα και συσσιτια στα σχολεια για τα παιδια μας, επιθετικους γειτονες μισελληνες, συν τους παρ ημας πεμπτοφαλαγγιτες! ποια ειναι η διαφορα;:

    η Bορεια Kορεα δεν ζητιανευει βοηθεια ανα τω κοσμω! εχει αμιγη εντοπιο πληθυσμο,εχει καθαρο ουρανο! δεν διασυρεται διεθνως, εχει Απολυτη Εθνικη Κυριαρχια! και ατομικα οπλα και πουλα τσαμπουκα και γ@μ@ει ανα την υφηλιο. το πιασατε κοροιδα!
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα η καλυτερη τιμωρια για τους κομμουνιστες ειναι ο ιδιος ο κομμουνισμος . Για να περνας καλα πρεπει να εισαι ηγετης γιατι αν εισαι πολιτης την εβαψες.
    (Βλ τι περασαν οι ανδρες του ΔΣΕ στην ΕΣΣΔ μετα το 49)

    Γιαυτο και οι δικοι μας λαικοι φιλοσοφοι δεν πανε στους "κομμου-νηστικους παραδεισους" γιατι θα τους κανουν πολιτες και οχι ηγετες .

    θελουν να γινουν ηγετες εδω (με εμας ολους πολιτες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI KMMOUNISMOS KAI MAL....IES , AFTH H XWRA EINAI EHTNIKOSOSIALISTIKH ;FTWXH XWRIS KOILARADES KAI PORNES ,ALLA ELEFTERH ME STATO !1.000.000 GYMNASMENWN ALLA SPARTIATIKA GYNAIKWN KAI ANTRWN ETOIMOI NA TA DWSOUN OLA GIA THN PATRIDA TOUS.KOITATE PWS KATANTHSAN OI DHMOKRATES THN ELLADITSA MAS .ENA AFODEFTHRIO BRWMERO ..ETSI EPHZOUN OI LAOI .EMAS MAS PHRE KAI MAS SHKWSE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O monadikos fyletika Laos ths Yfiliou.Ftwxoi alla Ethnika anexarthtoi ,fobos kai tromos twn exthrwn tous .Pios tha ta bgalei pera mazy tous ???? ta negrakia misthoforoi twn Getto ths Amerikhs ??? h ta dika mas ta mala...smena pou den mporoun na shkwsoun ton kolo tous apo tis kafeteries ??? AX Elladitsa emeis pou allote eixame tin Spari ,twra tin exoun oi Boreikoreates .As tolmisoun na kanoun kati apenanti se afto to Ethnos oi Diethneis Alhtes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tρικυμία εν κρανίω για ορισμένους... Τι σχέση έχει η Σπάρτη με τον μουρλό συγχωρεμένο πλέον, που άφησε στο πόδι του τον επίσης παλαβιάρη γιο του; Οι Σπαρτιάτες δεν λιμοκτονούσαν και ο βασιλιάς της νοιαζόταν για το λαό του, δεν τον άφηνε να ψοφάει απο την πείνα για να έχει... πυρηνικά! Εκτός και αν με την ίδια λογική, υμνούν ορισμένοι και τον Στάλιν, οπότε να αποτανθούν για στήλη στον Ριζοσπάστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O MELAS ZWMOS SOU LEI TIPOTA PATRIWTAKH ?? KAI O KAIADAS ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήθελα να έβλεπα όλους αυτούς τους θαυμαστές της Β. Κορέας, που από την θαλπωρή της πολυθρόνας τους στην Ελλάδα αμπελοφιλοσοφούν και καμαρώνουν την χώρα αυτή, εκεί για 48 ώρες! Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.