Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ... ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατεύματα που υπάγονται στο υπουργείο Εσωτερικών αναπτύσσονται στους δρόμους της Μόσχας, μετά τις χθεσινοβραδινέ...


Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατεύματα που υπάγονται στο υπουργείο Εσωτερικών αναπτύσσονται στους δρόμους της Μόσχας, μετά τις χθεσινοβραδινές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την καταγγελθείσα νοθεία στις βουλευτικές εκλογές.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι επιθυμούν να ενισχύσουν την «ασφάλεια των πολιτών».

Τουλάχιστον 300 διαδηλωτές συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Μόσχα, στη διάρκεια των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για το αποτέλεσμα των εκλογών, μετά τις διαπιστώσεις για νοθεία από παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και του Συμβουλίου της Ευρώπης Περίπου 100 άτομα συνελήφθησαν και στην Αγία Πετρούπολη.

«Κάτω ο Πούτιν», «Επανάσταση», «Η Ρωσία χωρίς τον Πούτιν» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές. Ανταποκριτές αναφέρουν ότι επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στη ρωσική πρωτεύουσα εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως ανακοίνωσαν οι διεθνείς παρατηρητές, οι βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία σημαδεύτηκαν από νοθεία που ευνόησε το κυβερνών κόμμα του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν. Ανέφεραν επίσης ότι η προεκλογική εκστρατεία χαρακτηρίστηκε από «περιορισμένο ανταγωνισμό και έλλειψη δικαιοσύνης». (zougla)

3 σχόλια

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πούτιν κατάφερε να ανορθώσει την Ρωσσία μέσα σε 8 χρόνια. Επέβαλε κάποια τάξη και είχε γίνει δημοφιλής. Από κει και πέρα, έγινε στην Ρωσσία ό,τι και στην Ελλάδα και αλλού. Ο πλούτος της χώρας συγκεντρώθηκε στα χέρια μιας χούφτας ανθρώπων, φίλων του Πούτιν, η διαφθορά χτύπησε κόκκινο και ο πολύς κόσμος δυστυχεί. Η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά είναι στα ύψη, όπως και η ανεργία, γι αυτό οι νέοι κυρίως φεύγουν, αφού δεν βλέπουν μέλλον στην πατρίδα τους. Η θεαματική άνοδος του ΚΚΡ στις εκλογές, αυτό μαρτυρεί.

    Ο Πούτιν προσπαθεί τώρα να κρατηθεί στην εξουσία χρησιμοποιώντας και απροσχημάτιστη βία (προσχηματική χρησιμοποιούσε πάντα), φιμώνοντας το τύπο και καταδιώκοντας τους αντιπάλους του.

    Κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό (είναι, όπως λένε, από τους μεγαλύτερους μετόχους της Gazprom και είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις του με την πρώην Ουκρανή πρωθυπουργό και νυν καταδικασμένη για πολλά και διάφορα, Γιούλια Τιμοσένκο), πράγμα που δεν συμβάλλει βέβαια στην ανύψωση του γοήτρου του. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα μπορεί κάθεται πάνω σε λόγχες, ή αν ήλθε ο καιρός της "Ρωσσικής Άνοιξης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.