Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ!

Ανεμπόδιστοι έφτασαν στο Σύνταγμα για να επιτελέσουν το καθεστωτικό τους έργο οι «γνωστοί- άγνωστοι» που είναι σε όλους γνωστοί, οι αναρχικ...

Ανεμπόδιστοι έφτασαν στο Σύνταγμα για να επιτελέσουν το καθεστωτικό τους έργο οι «γνωστοί- άγνωστοι» που είναι σε όλους γνωστοί, οι αναρχικοί, παρά την μεγάλη αριθμητική διαφορά μεταξύ αυτών και της αστυνομικής δύναμης που έχει τεθεί σε επιφυλακή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των καθεστωτικών φυλλάδων οι διαδηλωτές στο σύνολο τους φτάνουν τις λίγες εκατοντάδες, ενώ αντιστοίχως οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φτάνουν τους 5.000. Όμως παρ’ όλη την προφανή αριθμητική διαφορά αυτοί κατάφεραν και πέταξαν μολότοφ και πάλι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Προφανής βέβαια ο σκοπός τους να προκαλέσουν επεισόδεια με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά ζητήματα του τόπου και ταυτόχρονα η βεβήλωση ενός Μνημείου που εκφράζει το σύνολο του Ελληνικού Λαού.

 Μια βεβήλωση που ως σκοπό της έχει την καθυπόταξη του φρονήματος και του ηθικού του Λαού, απέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα. (http://xryshaygh.wordpress.com)

NA ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ ΕΧΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΕΙΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. 

2 σχόλια

  1. To exoume pei deka xiliades fores...OSOI PETANE MOLOTOF STO MNHMEIO TOU AGNOUSTOU STRATIWTH EINE ALODAPOI_KSENOI DHLADI--PI8ANOTATA ALBANOI,TO KANOUN APO ZHLEIA KAI MISOS SE KA8E TI ELLHNIKO!!!(OXI OTI DEN YPARXOUN KAI "ELLHNES"ME TETIES IDEES....PANTWS EMENA POU FAINWNTE KSENOI).........
    TIN ASTYNOMIA THN KATHNTHSAN ETSI OI KLEFTES KAI FAULOI POLITIKANTHDES....POLITIKANTHDES POU PONHRA SKEPTOMENOI DEN ALAZOUN TOUS NOMOUS STIN ELLADA YPER TWN ASTYNOMIKWN KAI THS DHMOSIAS TAKSHS GWNIKWTERA,DIOTI SOU LEEI EAN DYNAMWSOUME THN ASTYNOMIA OI PRWTOI POU 8A SYLHU8OUN 8A EIMASTE EMEIS....KOUTOPONHROI KAI FAULOI POLITIKANTIDES....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν να μην γίνει η αρχή. Το μνημείο του Αγνώστου και η φρουρά του δεν παρενοχλήθησαν ούτε από τους Γερμανούς κατακτητές, αλλά ούτε και στα Δεκεμβριανά του '44.

    Μία ομάδα κωλόπαιδων, με την ανοχή της κυβέρνησης, κατάφερε να διώξει τους τσολιάδες από την θέση τους το 2008. Άπαξ κι έγινε η αρχή, τώρα το κάνουν όλο και πιο συχνά. Θυμάμαι τους τσολιάδες που δάκρυσαν τότε. Την αγανάκτηση όλων των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων για την βεβήλωση. Τώρα έγινε απλώς ρουτίνα. Δεν εκπλήσσει κανέναν, όπως κανέναν δεν εκπλήσσει το ότι η Ελλάδα είναι κλινικά νεκρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.