Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΟΥ ΓΙΟΡΚ

Η δούκισσα του Γιόρκ Σάρα μετά την άσκηση δίωξη σε βάρος της και την ποινή φυλάκισης έως 22 ετών που αντιμετωπίζει διότι τράβηξε κρυφά βίντε...

Η δούκισσα του Γιόρκ Σάρα μετά την άσκηση δίωξη σε βάρος της και την ποινή φυλάκισης έως 22 ετών που αντιμετωπίζει διότι τράβηξε κρυφά βίντεο σε ορφανοτροφείο στην Τουρκία., ακύρωσε ταξίδι της στις ΗΠΑ από φόβο μήπως εκδοθεί.
ΛΟΝΔΙΝΟ – Η εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ έγραψε πως η δούκισσα ¨ακύρωσε την πτήση της στις ΗΠΑ από φόβο μήπως εκδοθεί στην Τουρκία¨. Φίλος της δούκισσας που μίλησε στην εφημερίδα δήλωσε πως ¨Η δούκισσα έπαθε σοκ γιατί νόμιζε πως το περιστατικό είχε τελειώσει. Άλλωστε πέρασε πια διάστημα τριών ετών. Και τώρα ξαφνικά ανησύχησε πολύ¨.
Η εφημερίδα ταμπλόιντ Ντείλι Μέιλ στο σχετικό για την 52χρονη δούκισσα άρθρο με τίτλο ¨Η Φέργκι ακύρωσε την πτήση της στις ΗΠΑ από φόβο μήπως εκδοθεί στην Τουρκία¨, αναφέρει πως η δούκισσα το Σάββατο σχεδίαζε να πάει στις ΗΠΑ αλλά το ακύρωσε την τελευταία στιγμή καθώς δικαστήριο στην Τουρκία της έχει ασκήσει δίωξη διότι την κατηγορεί ότι τραβώντας βίντεο δίχως άδεια στην Τουρκία, παραβίασε την ιδιωτική ζωή των παιδιών.
Η εφημερίδα τονίζει πως σε περίπτωση που βρεθεί ένοχη στην Τουρκία, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 7 έως 22 χρόνια.

Εφ. Ραντικάλ 15-1-2012

Σχόλιο: Η δούκισσα είχε τραβήξει κρυφά βίντεο για να δείξει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.