Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ... ΠΡΑΞΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΖΑΜΙΟΥ!

Και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε που δεν είχαν βγάλει ανακοίνωση οι πουρναροκαλλιεργητές -κατά κόσμον οικολόγοι πράσινοι- προστάτες των εν Ε...

Και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε που δεν είχαν βγάλει ανακοίνωση οι πουρναροκαλλιεργητές -κατά κόσμον οικολόγοι πράσινοι- προστάτες των εν Ελλάδι μουσουλμάνων και μη λαθρομεταναστών. Έτσι μετά την προσφυγή του Μητροπολίτη Πειραιώς και πολιτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό οι "ευαίσθητοι" εξέδωσαν ανακοίνωση που αναφέρει: " Η προσφυγή του Μητροπολίτη Πειραιώς -μεταξύ άλλων φορέων- στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης που αφορά την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής, αποτελεί πράξη σκοταδισμού που στρέφεται κατά της θρησκευτικής ελευθερίας στη χώρα μας. Η ελευθερία στη θρησκευτική συνείδηση και η δυνατότητα δημιουργίας χώρων λατρείας δεν αποτελούν απειλή για τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη αλλά αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη που προστατεύεται από το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Ωστόσο η κατασκευή και συντήρηση των χώρων λατρείας καθώς και η μισθοδοσία του προσωπικού τους πρέπει να επιβαρύνει τα ίδια τα θρησκευτικά νομικά πρόσωπα και όχι τον φορολογούμενο πολίτη. Το αίτημα για χωρισμό κράτους-εκκλησίας είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ όπως και η φορολόγηση όλων των θρησκευτικών νομικών προσώπων χωρίς καμιά εξαίρεση"

6 σχόλια

  1. ΤΟ 93% ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΕΙΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 1.000.000ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΎΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΗ;ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν εμφύλιος,ήταν συμμοριτοπόλεμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ! ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΑΛΛΗ Η ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΙ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΑ ΦΑΟΥΛΕΡ (http://rawr-caps.net/albums/uploads/Television/The%20Big%20Bang%20Theory/Season%204/401%20Robot%20Manipulation/tbbt401_274.jpg) ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παμε να σφαξουμε κανα δυο γουρουνοπουλα εκει που θελουν να το φτιαξουν και θα σου πω εγω μετα αν θα ερθουν οι μεμετιδες...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.