Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλει να ξεκινήσει και αυτό την χρονιά δυναμικά, διοργανώνοντας Λαμπαδηφορία για την...

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλει να ξεκινήσει και αυτό την χρονιά δυναμικά, διοργανώνοντας Λαμπαδηφορία για την επέτειο μνήμης του Ενωτικού Δημοψηφίσματος (15/1/1950), αυτή την Κυριακή, 15/1 στην Λευκωσία και ώρα 6 μ.μ., από το χώρο στάθμευσης της πλατείας Σολωμού.
Ένα δημοψήφισμα που ξεχάστηκε από πολλούς και για άλλους μπήκε βαθιά στα χρονοντούλαπα της ιστορίας. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θυμόμαστε και τιμούμε εκείνη την ιστορική μέρα για τον Ελληνισμό της Κύπρου, όπου διατράνωσαν με την υπερψήφιση του ενωτικού δημοψηφίσματος, τον προαιώνιο πόθο των Κυπρίων για ένωση με τον εθνικό κορμό.
Σήμερα, λίγες δεκαετίες μετά, η μάχη για ένωση με την Ελλάδα μετατράπηκε σε μάχη για επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Μάχη για να διατηρηθεί αυτή η γη Ελληνική, και να γλιτώσει αυτός ο τόπος από τα δόντια της Τουρκίας, που καραδοκεί νυχθημερόν με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων μας, και τις σωτήριες «λύσεις» που μας προτείνουν.
Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί κάθε Έλληνα, οποιασδήποτε ηλικίας, που αρνείται πεισματικά να ξεχάσει όλα όσα θέλουν οι πολιτικάντηδες μας να ξεχάσουμε, να δώσει βροντερά το παρόν του στην λαμπαδηφορία που διοργανώνουμε αυτήν την Κυριακή, 15/1/12, στην Λευκωσία, και θα έχει εκκίνηση από το χώρο στάθμευσης της πλατείας Σολωμού η ώρα 6 μ.μ.

«Την Ελλάδα θέλωμεν και ας τρώγωμεν πέτρες»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.