Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΣΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ. Η ΣΥΝΕ...



ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΣΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ TRT ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:

Βαθαίνει μέρα με τη μέρα η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, πρότεινε μια ενδιαφέρουσα λύση.

Ο Χατζημαρκάκης κάλεσε τους Έλληνες που εργάζονται στην Ευρώπη να «επιστρέψουν στην χώρα τους» και έκανε αναφορά στο πόσο σημαντική για την Ελλάδα είναι η αυξανόμενη επιρροή που αποκτά η Τουρκία στην περιοχή της.

Ο Χατζημαρκάκης ερωτηθείς από τον ανταποκριτή της TRT στις Βρυξέλλες «πως φαίνεται η Τουρκία από τη Γερμανία» απάντησε λέγοντας «άψογα».

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής έδωσε το παράδειγμα του ποδοσφαιριστή Mesut Özil στους ρατσιστές Γερμανούς.

Ο Χατζημαρκάκης σημείωσε τα εξής:

«Οι Γερμανοί θα πρέπει να το καταλάβουν ότι δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ μια εθνοτικά ομοιογενής Γερμανία. Δεν μπορεί από τη μια να χειροκροτείτε το γκολ του Mesut Özil που παίζει για τη Γερμανία και να λέτε από την άλλη ότι οι Τούρκοι δεν ανήκουν στη Γερμανία. Δεν είναι δυνατόν».

Ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής είπε ότι θεωρεί ειλικρινείς τις δηλώσεις που προέβη από το Βερολίνο ο Πρωθυπουργός Erdoğan ο οποίος ενώ επέκρινε την διοίκηση της Γερμανίας είπε «πρέπει να βοηθήσουμε τη φίλη μας» αναφερόμενος στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΕΧΑΣΟΥΝ";;;

4 σχόλια

  1. glyfei tous tourkalades gia na ton psifisoun stin Germania!!
    ase pou kai o idios exei tourkikh mourh....
    OLOI OI POLITIKANTHDES IDIOI,GLYFOUN KATOURIMENES PODIES ,ESTW KAI TOURKIKES GIA NA KSANAVGOUN BOULEUTES (GERMANIA EXEI POLLOUS TOURKOUS POU EINE GERMANOI YPHKOOI KAI PSIFIZOUN EKEI)
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ALLOS XATZHS..SAS THYMIZEI AFTO TIPOTA ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO ARXIDI ANTI NA PAEI STO NISI TOU NA MAZEYEI ELIES KANEI TON POLITIKO STHN GERMANIA ..META LENE OTI FTAINE OI NAZI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.