Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ;

Διαβάστε γιατί είναι ανάστατοι στην Ημαθία, όταν στη χώρα μας η ανεργία των Ελλήνων δεν έχει πιάσει ακόμη ταβάνι: "Στο πόδι βρίσκονται...

Διαβάστε γιατί είναι ανάστατοι στην Ημαθία, όταν στη χώρα μας η ανεργία των Ελλήνων δεν έχει πιάσει ακόμη ταβάνι: "Στο πόδι βρίσκονται οι αγρότες της Ημαθίας, αφού επικρατεί το απόλυτο μπέρδεμα στο θέμα της μετάκλησης αλλοδαπών εργατών που θα εργαστούν στα χωράφια. Με κατεπείγουσα επιστολή του ο ΟΓΑ έκανε γνωστό στους αγρότες ότι από φέτος θα πρέπει να προκαταβάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές για κάθε μετακλητό εργάτη, με το απαιτούμενο ποσό ανά εργάτη να ξεπερνάει τα 1000 ευρώ!
Πάντως, οι - εμπλεκόμενες στη διαδικασία των μετακλήσεων - υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μέχρι χθες δήλωναν άγνοια για το θέμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Αθήνα εκπρόσωποι των αγροτών της Ημαθίας, συγκεκριμένα ο πρόεδρος της «Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών» Τάσος Χαλκίδης, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση στο φλέγον ζήτημα. Όπως είναι κατανοητό, σε περίπτωση που ισχύσει το νέο καθεστώς των… 1000 ευρώ ανά εργάτη και μάλιστα προκαταβολικά, θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα για τη φετινή αγροτική παραγωγή του νομού μας, αφού ήδη σε λίγες μέρες ξεκινά η συγκομιδή σπαραγγιών.
ΖΗΣΗΣ Χ. ΠΑΤΣΙΚΑΣ - maknews.gr"
--------------------------------


3 σχόλια

  1. Ας πάρουν Έλληνες ή ας δουλέψουν οικογενειακά. Αυτό κάναν παλιότερα γιατί όχι και τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα μη δουλευουμε εμεις σε χωραφια. η ελληνιικη φυλη ειναι ανωτερη για να καταπιανεται με τετοια πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα ελληνες δουλευαν την ελληνικη γη.το ιδιο θα κανουν και τωρα.αναγκα και οι θεοι πειθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.