Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΕΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Δεν έχουν τέλος οι μάχες του τουρκικού στρατού με τους αντάρτες του PKK στη Νοτιοανατολική Τουρκία. Ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων σκοτ...


Δεν έχουν τέλος οι μάχες του τουρκικού στρατού με τους αντάρτες του PKK στη Νοτιοανατολική Τουρκία. Ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκε και τραυματίστηκαν άλλοι 4 στις μάχες με το PKK στην περιοχή Κουλπ κοντά στο Ντιγιαρμπακίρ.

Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων συμμετείχαν σε επιχείρηση για την προσπάθεια απελευθέρωσης του τελέχους του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Βείσέλ Τσελίκ ο οποίος κρατείται όμηρος απο την Κουρδική οργάνωση.

  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι μάχες στην περιοχή συνεχίοζνται και οι τραυματίες μεταφέρονται με ελικόπτερα στο Ντιγιαρμπακίρ. (Mανώλης Κωστίδης - onalert.gr)

1 σχόλιο

  1. PREPEI H ELLHNHKH KHBERNISH NA SYMBOYLEBSH THN GEITONA KAI SIMMAXO XOPA THN TOYRKIA NA PARADEXTEI THN THESH TON KOYRDON GIA AYTONOMIA KAI KOYRDIKO KRATOS IDE ALLOS OI KOYRDOI SIKE SIKE THA KANOYN DIKOTOYS KRATOS KAI THA SINEXISEI NA REEI TO AIMA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.