Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.... ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...!!!

  ΕΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  ΕΛΕΟΣ ΡΕ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΣΑ... ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ! Το απίστευτ...

 ΕΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΕΛΕΟΣ ΡΕ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΣΑ... ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στο Αφράτιο Ευβοίας. Από την αστυνομία συνελήφθη ένας Αλβανός, γιατί πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο μία Ελληνίδα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα και στην ωμοπλάτη.

Ακολούθως, ο δράστης με ανθρωποκτόνο πρόθεση επέπεσε με το αυτοκίνητο του, στην παθούσα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Το παραπάνω συμβάν ήταν αποτέλεσμα φραστικού επεισοδίου, μεταξύ της παθούσας και της συζύγου του δράστη, οι οποίες τσακώθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Από την αστυνομία συνελήφθη και ένας 46χρονος Έλληνας για εξύβριση, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια της παθούσας.

3 σχόλια

  1. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κράτος για να διώξει αυτά τα ζώα που έχουν εισβάλει κατά εκατομμύρια στη χώρα μας. Μόλις κυβερνήσουν πραγματικμοί Έλληνες και όχι προδότες,τότε θα λυθούν και τα περισσότερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βεβαια θιχτηκε ο αλβανος και εκαναν προσαγωγη τον 46 χρονο..μη χασουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑΣ; ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΛΟΤΣΙΔΩΝ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 300 ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ; ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.