Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΊΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ! ΤΡΩΕΙ ΨΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ...

Το φαγητό της φυλακής δεν τρώει η Βίκυ Σταμάτη κι αυτό χαρακτηρίστηκε απεργία πείνας από τους δικηγόρους της... Ότι άλλο είναι το καταβροχ...

Το φαγητό της φυλακής δεν τρώει η Βίκυ Σταμάτη κι αυτό χαρακτηρίστηκε απεργία πείνας από τους δικηγόρους της... Ότι άλλο είναι το καταβροχθίζει κανονικά! Η υποχόνδρια Βίκυ απέχει από το συσσίτιο, όχι όμως και από το φαϊ...

Όπως αναφέρει η Real News, η Βίκυ Σταμάτη από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισης της είναι απόλυτα αρνητική και καθόλου συνεργάσιμη ζητώντας μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση.

Η φοβία που έχει για τα μικρόβια είχε σαν αποτέλεσμα να αρνηθεί το συσσίτιο της φυλακής δηλώνοντας ότι προχωράει σε απεργία πείνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη κάνει light διατροφή καταναλώνοντας γιαούρτια με 2% λιπαρά, ζελέ, φρούτα και κράκερ. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα, ο αδελφός της, της μετέφερε και σπιτικό φαγητό, ψητό κρέας με πατάτες.


2 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΨΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλη χώρα η οποία δεν είναι η Ελλάδα, υπάρχουν κάτι αρχιαλήτες, επίορκοι, σκατίατροι, οι οποίοι τα αρπάζουν και δίνουν κάτι σκατόχαρτα με τα οποία κάνεις ότι θέλεις και δεν πάς στην φυλακή. Εύχομαι σε αυτούς τους σκατίατρους να τους ξεπαστρέψει κάποιος, αυτούς και τα βρωμόσογα τους και να κάνει χρήση σκατόχαρτου ώστε να μην τιμωρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.