Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Διατάγματα Δικαστηρίου για κατάσχεση της κινητής περιουσίας του κτηματολογίου εκτέλεσαν το πρωί δικαστικοί επιδότες μετά από αιφνιδιαστική...

Διατάγματα Δικαστηρίου για κατάσχεση της κινητής περιουσίας του κτηματολογίου εκτέλεσαν το πρωί δικαστικοί επιδότες μετά από αιφνιδιαστική έφοδο που πραγματοποίησαν στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Πάφου.

Τα διατάγματα εξασφαλίστηκαν επειδή δεν καταβλήθηκαν αποζημιώσεις σε πολίτες των οποίων η περιουσία απαλλοτριώθηκε από το κράτος, καθώς, λόγω της οικονομικής κρίσης, τα σχετικά κονδύλια έχουν παγοποιηθεί.

Πρόκειται για αποζημιώσεις πολιτών, ιδιοκτητών γης, οι οποίοι δεν πληρώθηκαν από το κράτος για την παραχώρηση των περιουσιών τους, στον υπό σχεδιασμό αυτοκινητόδρομο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Οι δικαιούχοι είχαν προχωρήσει διαμέσου της νομικής οδού και ζητούσαν άμεσα τις αποζημιώσεις τους.

Οι πολίτες εξασφάλισαν διατάγματα δικαστηρίου και οι δικαστικοί επιδότες προχώρησαν στην καταγραφή της κινητής περιουσίας του Κτηματολογίου Πάφου.

Ολα τα κατασχεθέντα θα παραμείνουν στα γραφεία του Κτηματολογίου και σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν και εφόσον δεν προκύψουν νέες εξελίξεις θα πωληθούν σε δημόσιο πλειστηριασμό.
-----------------------------------


1 σχόλιο

  1. VALE ROLOI GIA THN ANTISTROFH METRHSH POU THA FYGEIS KAI OXI GIA THN PROEDRIA THS EURWPAIKHS ENWSHS...PIASE TA EPIPLA PISW MOLISMENE XRISTOFIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.