Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΣΩΣΑΝ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε εγκλωβισμένος σε νησίδα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου έν...

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε εγκλωβισμένος σε νησίδα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου ένας 45χρονος Τούρκος πρόσφυγας και χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό του.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από συνοριοφύλακες, αστυνομικούς του τμήματος Φερών, άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. και ελικόπτερο του FRONTEX και ο 45χρονος εντοπίστηκε στη νησίδα του Αινησίου στο Δέλτα, από την οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος.

Το ερώτημα που απασχολεί τις αρχές, είναι για ποιο λόγο ο Τούρκος πήγε στη νησίδα την περασμένη Τετάρτη από το στρατόπεδο φιλοξενίας προσφύγων όπου βρισκόταν. Η Αστυνομία ενημερώθηκε την Παρασκευή από εκπρόσωπο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες, που υπέδειξε το σημείο του Έβρου στο οποίο πιθανολογούσε ότι βρισκόταν.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.