Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ"!

«Εάν η χώρα στο μεσοδιάστημα της ακυβερνησίας καταρρεύσει τουλάχιστον ο κ. Καμμένος έχει δίπλωμα χειριστού ελικοπτέρου και θα προλάβει ν...


«Εάν η χώρα στο μεσοδιάστημα της ακυβερνησίας καταρρεύσει τουλάχιστον ο κ. Καμμένος έχει δίπλωμα χειριστού ελικοπτέρου και θα προλάβει να φύγει…» δηλώνει στο parapolitika.gr ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη στάση του κ. Καμμένου.
Παράλληλα, αναφερόμενος στον Κωνσταντίνου Καραμανλή αναφέρει: «Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Αυτός ο μεγάλος ηγέτης που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, έβλεπε πάρα πολύ μπροστά».
Ενώ για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης υπογραμμίζει: «Με πολιτικούς αρχηγούς σαν τον κ. Καμμένο και σαν τον κ. Τσίπρα η προσδοκίες μου για εξελίξεις που θα φέρουν σταθερότητα στη χώρα, είναι εξαιρετικά χαμηλές».
Εάν η χώρα στο μεσοδιάστημα της ακυβερνησίας καταρρεύσει τουλάχιστον ο κ. Καμμένος έχει δίπλωμα χειριστού ελικοπτέρου και θα προλάβει να φύγει…»
Στ.Νοβ.

parapolitika.gr

3 σχόλια

  1. Που κατάντησες Γεωργιάδη!
    Να εξυμνεις εσυ τον Καραμανλή....
    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Αλήτη-Προδότη!

    Ευτυχως ξεβρωμισε το ΛΑ.Ο.Σ. από σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ιουδαιοπράκρορα ελλαδέμπορα!!! Που το βρίσκεις τόσο θράσος;;; Ακόμα "μιλάς";;;; Αν έχει τέτοιους "πατριώτες" σαν και σένα η Ελλάδα, τότε "ζήτω που καήκαμε"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΚΙΑ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ,ΚΛΑΨΕ ΓΟΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ Γ Ο Υ Δ Ι...
    Κ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.