Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΟΥΦΡΩΝΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ...

Τρεις κλοπές σε ένα οικοδομικό τετράγωνο της Πάτρας έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά τρεις νεαροί αλλοδαποί, ένας από τους οποίους ανήλικος. Έκαν...

Τρεις κλοπές σε ένα οικοδομικό τετράγωνο της Πάτρας έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά τρεις νεαροί αλλοδαποί, ένας από τους οποίους ανήλικος. Έκαναν, όμως, το λάθος να κλέψουν και ένα ποδήλατο κάνοντας έτσι εύκολο τον εντοπισμό τους ενώ το μετέφεραν!

Οι δράστες, ένας 16χρονος Παλαιστίνιος, ένας 25χρονος Τυνήσιος και ένας 27χρονος... άγνωστης εθνικότητας, διέρρηξαν δυο αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και κέρματα. Τους «γυάλισε», όμως, και το σταθμευμένο ποδήλατο ενός 16χρονου Αλβανού και το πήραν μαζί τους φεύγοντας. Η κλοπή έγινε αντιληπτή αμέσως και οι άνδρες της Άμεσης Δράσης βρήκαν μέσα σε λίγα λεπτά τους τρεις αλλοδαπούς που βρίσκονταν παράνομα λάθρα στη χώρα και θα απελαθούν.

1 σχόλιο

  1. τι ηταν??? παρανομοι ??? στην χωρα μας???? μπαααα..!! να κινητοποιηθει αμεσα η εοκ ο οηε η διεθνης αμνηστια η υπατη αρμοστια οι γιατροι χωρις συνορα η γιουνισεφ η ουνεσκο το ραδιο καφριλα το χωριο σοσ τα μκο απαντα η φροντεξ οι κυανοκρανοι ολα τα σουπερ πουμα η πυροσβεστικη η αστυνομια οι απανταχου δημοσιοκαφροι ολα τα καναλια το χ φακτορ το ελλαδα εχεις ταλεντο ο μπουμπουκος και η μανωλιδου(αχχχ θα καταρευσωωω).......... ακους εκει....πραματα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.