Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ... ΓΛΥΚΑ!

Ρεκόρ διαρρήξεων έχει κάνει η σπείρα των διαρρηκτών που εμφανίζονταν ως επισκέπτες κρατώντας… κουτιά με γλυκά στις πολυκατοικίες της Λάρισ...

Ρεκόρ διαρρήξεων έχει κάνει η σπείρα των διαρρηκτών που εμφανίζονταν ως επισκέπτες κρατώντας… κουτιά με γλυκά στις πολυκατοικίες της Λάρισας και του Βόλου, για να μην κινούν υποψίες ώσπου να εντοπίσουν διαμερίσματα στα οποία δεν υπήρχε κάποιος! Άλλες δύο διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν, ανεβάζοντας σε 61 το συνολικό αριθμό και σε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ τη λεία τους!

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν τους άγνωστους συνεργούς των δύο από τους δράστες, ενός 38χρονου Έλληνα και ενός 31χρονου Γεωργιανού που συνελήφθησαν στις 7 Μαρτίου. Στα σπίτια των συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη, είχε κατασχεθεί μεγάλος αριθμός χρυσαφικών και κοσμημάτων, πλήθος κινητών, φωτογραφικές μηχανές, 25 δολάρια Η.Π.Α., έξι μαχαίρια και ένα ξιφίδιο, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες και τους αποδόθηκε, ενώ τα υπόλοιπα εξακολουθούν να φυλάσσονται στην Ασφάλεια Λάρισας.
Η έρευνα οδήγησε στη διαλεύκανση άλλων δυο διαρρήξεων που είχαν γίνει στις 12 Αυγούστου 2011 στο διαμέρισμα μιας 58χρονης στη Λάρισα με λεία χρυσαφικά αξίας 13.000 ευρώ και στο σπίτι ενός 48χρονου στο Βόλο απ’ όπου κλάπηκαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας 10.000 ευρώ στις 21 Δεκεμβρίου 2011. Από τις 61 διαρρήξεις, οι δράστες άρπαξαν συνολικά 11.535 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 440.990 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.