Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΑΛΛΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ... ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;

Συνελήφθη χθες (26.05.2012) το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 41 ετών, σε ...

Συνελήφθη χθες (26.05.2012) το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση, κλοπή, πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Είχε αφαιρέσει προχθές το βράδυ, φορτηγό όχημα από ομοεθνή του και προκειμένου να το επιστρέψει, απαιτούσε από αυτόν το χρηματικό ποσό των -25.000- ευρώ. Όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από το 2005, για απόδραση από φυλακές των Σκοπίων όπου κρατούνταν για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα πλαστά έγγραφα, όπως άδεια οδήγησης ελληνικών αρχών και Βεβαίωση Πολίτη Κράτους Μέλους της Ε.Ε.

Αναλυτικότερα, είχε προηγηθεί καταγγελία υπηκόου FYROM, ιδιοκτήτη φορτηγού αυτοκινήτου, για κλοπή του οχήματός του και ότι ο 41χρονος, μέσω SMS, απαιτούσε το χρηματικό ποσό των (25.000) ευρώ, προκειμένου να του το επιστρέψει.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε το κλεμμένο όχημα, σε αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 25χρονου ημεδαπού, στην Κρηστώνη Κιλκίς. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 41χρονος υπήκοος FYROM, καθώς και ο 25χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την κλοπή του οχήματος, βραδινές ώρες της 25/26.05.2012 από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, είχε διαπράξει ο 41χρονος σε συνεργασία με έναν ακόμη ομοεθνή του. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 41χρονου, που στερούταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από το 2005, σύμφωνα με την οποία αναζητείται να συλληφθεί, ύστερα από απόδρασή του από φυλακές στη Γευγελή Σκοπίων το 2004, όπου κρατούταν για παράνομη παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών και λοιπών παραισθησιογόνων ουσιών.

Επίσης, προέκυψε ότι για να διευκολύνει την παραμονή του στην Ελλάδα και να αποφύγει τη σύλληψή του, είχε χρησιμοποιήσει πλαστά έγγραφα, που φέρονταν να έχουν εκδοθεί από τις Βουλγαρικές αρχές και είχε πετύχει την έκδοση πιστοποιητικών εγγράφων (επίσης πλαστών) από τις Ελληνικές Αρχές.

Το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης, κατασχέθηκαν (6) πλαστά έγγραφα Ελληνικών και Βουλγαρικών Αρχών και (2) κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο 41χρονος.

Οι δύο συλληφθέντες (41χρονος αλλοδαπός, καθώς και ο 25χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης που βρέθηκε το όχημα), θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ αύριο ο 41χρονος θα οδηγηθεί και στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του στην διάπραξη της κλοπής του οχήματος.

----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.