Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MA ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ; ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΤΟΥ 73...

ΤΟΤΕ ΠΟΥ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ... ΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛ...

ΤΟΤΕ ΠΟΥ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ... ΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...


Έχουν ξεκινήσει και μάλιστα με εντυπωσιακούς ρυθμούς οι από πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού προετοιμασίες για τον εορτασμό της επετείου του «Κινήματος του Ναυτικού», το Μάϊο του 1973, εναντίον της Δικτατορίας, κορυφαία στιγμή του οποίου – ως γνωστόν – αποτέλεσε η ανταρσία του αντιτορπιλλικού «Βέλος», που με κυβερνήτη τον τότε Αντιπλοίαρχο, και μετέπειτα Αρχηγό ΓΕΝ, Νίκο Παππά,ΠΝ.

Ο επίσημος εορτασμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 και ώρα 20:00 στο «Αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ», που λειτουργεί ως Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα, στο Άλσος Ναυτικής Παραδόσεως στη Μαρίνα Φλοίσβου (Τροκαντερό). Εκεί και με την ευκαιρία αυτής της εκδηλώσεως, θα δει ο κόσμος για πρώτη φορά και το λαμπρό, πανέμορφο, ιστιοφόρο «Ευγένιος Ευγενίδης», που έχει αποκατασταθεί πλήρως και μεταφέρθηκε και αυτό πριν μερικές μέρες στο χώρο Μνήμης και Τιμής του Πάρκου Ναυτικής Παραδόσεως του Π.Ν. Σημειώνεται ότι η είσοδος για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είναι ελεύθερη, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ.




5 σχόλια

  1. ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ? ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, ο Παπάς για το βασιλιά πήγαινε, αλλά δεν του βγήκε και την έκανε γυριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά έτσι επικράτησε η "δημοκρατία" που επιλέγει τα "καλά" παιδιά για συζητήσεις! Ζήτω η Τσιποκρατία!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἀκριβῶς ὅπως τα λέει ὁ Ἀργοναύτης._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σα δε ντρεπεσαι να επιτιθεσαι στον στρατηγο φραγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.