Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...!!! ΑΓΡΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ! ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!!!

Όλη Ξάνθη αντηχεί από τα συνθήματα των Ελλήνόψυχων αυτή τη στιγμή που ΈΦΤΑΣΕ ο μπαχτσελί! Ο κλοιός της Αστυνομίας ήταν ασφυκτικός αλλά κάποι...

Όλη Ξάνθη αντηχεί από τα συνθήματα των Ελλήνόψυχων αυτή τη στιγμή που ΈΦΤΑΣΕ ο μπαχτσελί! Ο κλοιός της Αστυνομίας ήταν ασφυκτικός αλλά κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο έσπασε και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ...!


ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Τα ΜΑΤ τον απομάκρυναν! Η πολιορκία του Μπαχτσελί στην ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΞΑΝΘΗ συνεχίζεται! ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!!


5 σχόλια

  1. Οι πολιτικάντηδες το ξέρουμε όλοι είναι θανάσιμοι ανθέλληνες εχθροί του Ελληνισμού διότι ή εβραίοι θα είναι ή μασώνοι δηλαδή τεχνητοί εβραίοι. Αυτοί ρε γαμώτο της αστυνομίας δεν υπάρχει ένας αστυνομικός Έλληνας να φυτέψει μια σφαίρα στου μογγόλου το κεφάλι; Όλοι για τα μισθά και το κωλαράκι τους; Αστυνομία γενιτσάρων είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θρακιώτες ξεσηκωθείτε ! Μολύνει την ιερή γη σας ο λυκάνθρωπος Μπαχτσελί ! Πάρτε πίσω , Ελληναράδες μου , το αίμα του Τάσου Ισαάκ , του Σολωμού Σολωμού και των αθώων αγωνιστών της ΕΟΚΑ που θυσιάσθηκαν στον βωμό της ελευθερίας ενάντια στην βάρβαρη τουρκο-φυλή ! Δείξτε στους φονιάδες τί σημαίνει Ελληνική Ψυχή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΚΡΙΖΑ ΛΥΚΑΚΙΑ.ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ.ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΝΣΟΥ ΤΣΙΛΕΡ.ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.