Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΓΚΥΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ... ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Ο τείχος «συρματόπλεγμα» της Ελλάδας στον Έβρο, δεν βρήκε υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τοποθέτησης του συρματοπλέγματος δεν είναι η αποτελεσματική λύσης στο πρόβλημα εισόδου μεταναστών από τον Έβρο, τόνισε η Ευρωπαία επίτροπος για τις εσωτερικές υποθέσεις Σεσίλια Μάλστρομ .

Το σχέδιο της Αθήνας για την παρεμπόδιση της λαθραίας μετανάστευσης στον Έβρο δέχθηκε το σκληρό όχι της οικονομικής βοήθειας υπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το «όχι» ήρθε από την ευρωπαία επίτροπο Μάλστρομ , η οποία μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν σκέπτονται πώς είναι η αποτελεσματική λύσης στην λαθραία είσοδο των μεταναστών από τον Έβρο το «συρματόπλεγμα» που σκέπτεται να τοποθετήσει η Αθήνα.

Η Μαλστρόμ πρόσθεσε …

Είναι γνωστό ότι η Κομισιόν ανταποκρίθηκε προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και πρόσθεσε πως η εφικτή λύσης δεν είναι αυτή που επιχειρεί η Ελλάδα αλλά η συνεργασία ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας για την ασφάλεια των συνόρων.

Η Ευρωπαία Επίτροπος εσωτερικών υποθέσεων τέλος διευκρίνισε και το γεγονός ότι, μια οποιαδήποτε εφαρμογή που θα λάβει χώρα εντός των συνόρων της Ευρώπης δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική χωρίς την ανάπτυξη μιας παράλληλης και εξελιγμένης συνεργασίας με την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.