Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ Ο... ΤΡΕΝΤΥ ΚΑΙ... ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ!

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό που εκφράζει τον χώρο των ομοφυλοφίλων ...

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό που εκφράζει τον χώρο των ομοφυλοφίλων και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τα δικαιώματα της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπεραμύνθηκε των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων λέγοντας πως «.Η αριστερά, η δική μας αριστερά, δεν πολιτεύεται με επικοινωνιακούς όρους, πολιτεύεται με κοινωνικούς όρους. Για αυτό και δεν έχουμε διστάσει να πάμε «κόντρα στον καιρό» και κόντρα σε παγιωμένες συντηρητικές αντιλήψεις και στερεότυπα χωρίς να φοβόμαστε το κόστος και τις επιθέσεις που θα δεχτούμε από το σύστημα».

Στην ερώτηση για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί αλλά η ποιότητα των ανθρώπων-γονιών».
Όσον αφορά τα φαινόμενα ομοφοβίας στους κόλπους της Αριστεράς ελλοχεύει ο κίνδυνος της ομοφοβίας ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι «η αριστερά από την μήτρα της είναι μία θεωρία ανθρωποκεντρική, στηρίζεται όλο της το οικοδόμημα στον άνθρωπο. Δεν θα μας νικήσει κανένας φόβος, δεν θα οδηγηθούμε στον μισανθρωπισμό λόγω φύλου, θρησκείας, ιδεολογίας και σεξουαλικής συμπεριφοράς».

4 σχόλια

  1. Τσίπρα, άσε τα σάπια. Πες ότι ήθελες για ψηφοφόρους την gay κοινότητα. Σίγουρο κοινό πλέον μετά από την επίσημη στάση σου. ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΚΟΜΑ και αυτή την ύστατη στιγμή του Ελληνισμού, οι εχθροί του Έθνους χτυπάνε. Από τη μια με τα νεοταξικά gay pride κόντρα στα Έθνη και υπέρ της παγκόσμιας κοινότητας που μέχρι και σημαία έχει (αλήθεια, είναι άλλο "Έθνος"; Ε ναι, σύμφωνα με τη Νέα Τάξη), και από την άλλη διασπάζωντας ξανά τον ελληνικό λαό, όπως έκαναν τόσα χρόνια τα κόμματα, δεξιά-αριστερά, και τώρα ακόμα πιο έντονα gay-straight. Ω κακόμοιροι Έλληνες, μια ζωή χωρισμένοι και θύματα προπαγάνδας των εχθρών μας. Πότε θα ξυπνήσουμε όλοι μαζί και θα ενωθούμε μια γροθιά να στείλουμε στον αγύριστο τους εχθρούς μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KI AYTOS MIA POYSTARA EINAI OPOS TA POYSTRONIA STHN ELLADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Ηγγικεν η ώρα Αλέξη ! Πάρε τους πισωγλέντηδες , τους λαθρομετανάστες σου , τους γυφτοσκοπιανούς σου , τους τουρκαλάδες σου και βουρ σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ! Τα "ανθρωπιστικά" σου στο σπίτι σου ανθρωπάκι της δημαγωγίας και της θολοκουλτούρας ! Υποκριτή , ψευτο-αριστερέ με την μεγάλη δεξιά τσέπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να είναι γκέι το παιδί. Διακαίωμά του δεν είναι να χαίρεται; Είδε ο γκέι τη γενιά του και εχάρηκε η καρδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.