Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...!!!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΕΧΘΕΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: «Αποτελεί απειλ...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΕΧΘΕΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:



«Αποτελεί απειλή για την ελληνική εθνική ασφάλεια»

Αύγουστος 19, 2012.

Τίρανα. Η ελληνική αστυνομία σταμάτησε έναν δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού «Top Channel» στα σύνορα, στο μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου Σαγιάδας (αλβανική πλευρά- Qafë-Botës ) στη Θεσπρωτία με τη δικαιολογία ότι ήταν χαρακτηρισμένος ως ανεπιθύμητος και επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της γειτονικής χώρας, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, από τον ίδιο το δημοσιογράφο, Μαρίν Μέμα- Marin Mema, που δήλωσε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να διασχίσει τα αλβανο-ελληνικά σύνορα.

Το μέτρο ελήφθη εναντίον του δημοσιογράφου έπειτα από τη μαγνητοσκόπηση για τους Τσάμηδες και Αλβανούς στην Ελλάδα που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Μέμα σε ένα ρεπορτάζ που είχε τον τίτλο «Η άλλη Αλβανία»- Shqipërisë Tjetër.

Την ίδια στάση τήρησαν οι ελληνικές αρχές πριν από λίγους μήνες, εναντίον των δικαστών που εξέδωσαν ποινή στον επικεφαλής της οργάνωσης ‘Ομόνοια’ στην Κορυτσά, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα. echedoros-a.gr


ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
------------------------------------

2 σχόλια

  1. Πώς το πάθατε ρε. Δεν φοβηθήκατε τους Κωνσταντινοαγγεληδοψαριανοδημητράδες; Άντε ντε γράψτε τους στα "Διδυμά" σας.
    Εκείνο το άλλο λουλούδι που το έπαιζε πρόεδρος, πού στα κομμάτια είναι. Έχει κάτι χρόνια να φανεί. Κάπου θα "τάπιασε" και το βούλωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. IGIESTATH ANTIDRASH ALLA TXA MBEI PARANOMA KAI TXA KANEI THN DOYLIA TOY TO KATXARMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.