Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΨΟΦΙΟΥ ΒΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η "ΟΡΓΑ...


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η "ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ...

" Υ.Γ. και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα."

ΠΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ Ο "ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ"¨ΑΦΟΥ ΤΗΝ "ΘΕΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ" ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....

"ΣΤΟΧΟΣ"
------------------------------------

6 σχόλια

  1. psofioi Blakes eine OI GONEIS POU SE ANA8REPSAN- KAI OI PAPPOUDES KAI OI GIAGIADES SOU MESA STOUS TAFOUS TWN,KAI MALLON H MAMA SOU SE "EPIASE" STA "PETAXTA" SE KAMIA TOUALETTA THS OMONOIAS....(ANARXIKOI _ANARXIKOI ALA TA KAPITALISTIKA EUROULAKIA TA 8ELETE...DIOTI H EPANASTASH 8ELEI KALOPERASH!!!?)
    (OI GONEIS PEZOUN MEGALO ROLO STIN DIAPEDAGWGHSH TWN NEWN).........
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ¨ρουφιάνοι" πολίτες πρέπει επιτελους να δράσουν οργανωμένα μήπως σωθει καμία ανθρώπινη ζωή και για να καταλήξουν στο βόθρο αυτα τα λύματα, εκεί που ειναι η θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αυτά τα αρχίδια και άνανδρα τέρατα αξίζει αργός και βασανιστικός θάνατος. Όταν τους πιάσουν πρέπει να τους γδάρουν ζωντανούς και να τους ρίξουν σε ένα λάκο με αλάτι. Αυτοί είναι υπάνθρωποι. Αλλά τι άλλο θα ήταν. Αναρχικοί κι εγκληματίες. Χειρότεροι και από σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε τη Μακρόνησο Alcatraz, και σε περίπτωση κιχ να γίνει ό,τι έγινε στις φυλακές Άττικα το 1971.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι και να λεμε δεν ερχεται πισω ο ανθρωπος..ειναι ζωα και θελουν εκτελεση,να εφαρμοστει στρατιωτικος νομος επιτελους..
    Οσο για τον ανθρωπο που πεθανε,κριμα..δεν αξιζει να χασεις την ζωη σου για να σωσεις τα ασφαλισμενα λεφτα μιας τραπεζας..δεν μπαινεις μπροστα σε 7,62 χλσ..εκτος αν θες να αυτοκτονησεις..κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mεταξύ μας τώρα, το κουμμούνι έχει δίκιο. Ρε φίλε οι τράπεζες μας έχουν καταχρεώσει, μας εκμεταλεύονται, και στο εξωτερικό έχουν και πολιτική δύναμη, βλέπε τον κύριο Σόρος, Goldman Sacks κτλ. Ε, όποιος με κίνδυνο της ζωής του τις υπερασπίζεται δεν είναι ήρωας, μαλάκας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.