Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ... ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑ...


Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ... ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:

«Η εικόνα των πόλεων σε όλη την Ελλάδα, με τους επισήμους να περιφρουρούνται από χιλιάδες αστυνομικούς και στρατιωτικούς και τους πολίτες να εμποδίζονται από το να προσεγγίσουν τις παρελάσεις, δεν προσιδιάζει σε μια δημοκρατική χώρα», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Kαι προσθέτει: «Είναι, όμως, η εικόνα της Ελλάδας του μνημονίου, μια εικόνα αναντίστοιχη με το αντιφασιστικό και απελευθερωτικό μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου, όπου η λιτότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αστυνομοκρατία και την καταστολή. Την επόμενη περίοδο, οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ανατρέποντας τη μνημονιακή πολιτική και τους εκφραστές της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.