Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ... 74ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΞΑΦΡΙΖΕ ΤΣΕΠΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Τρόπος ζωής ήταν οι κλοπές για μια ηλικιωμένη Βουλγάρα που εντόπιζε τα θύματά της στις λαϊκές αγορές! Όμως, το… συνομήλικο θύμα της τ...

Τρόπος ζωής ήταν οι κλοπές για μια ηλικιωμένη Βουλγάρα που εντόπιζε τα θύματά της στις λαϊκές αγορές! Όμως, το… συνομήλικο θύμα της την κατάλαβε και ειδοποίησε αστυνομικούς, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες στην «γιαγιά» με τα μακριά χέρια.

Η 74χρονη αλλοδαπή εκμεταλλεύτηκε το συνωστισμό στο χώρο της λαϊκής αγοράς των Φαρσάλων για να αρπάξει 700 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού ενός 75χρονου. Ο ηλικιωμένος την πήρε είδηση και οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν τη δράστιδα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ωστόσο, η άγνωστη συνεργός της κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Μια άλλη «καπάτσα» τσιγγάνα κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να αρπάξει 90 ευρώ από έναν 63χρονο και άλλα 200 από έναν 81χρονο στον Βόλο! Τα θύματα αντιλήφθηκαν την 50χρονη δράστιδα τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο του 51χρονου συνεργού της με το οποίο διέφυγε και, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., το ζευγάρι συνελήφθη με τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Το αυτοκίνητο του 51χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.