Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΕΦΑΕΦΠ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ....

Διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει κανένα υποψήφιο στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές εξέδ...


Διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει κανένα υποψήφιο στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων.

Στην ανακοίνωση του, ο ΕΦΑΕΦΠ, αντιστρέφει τα πυρά άλλων φοιτητικών παρατάξεων οι οποίες κατηγορούν τον Φορέα ότι υποστηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο.

«Εδώ και καιρό, οι εκπρόσωποι των κομματικών φοιτητικών παρατάξεων λασπολογούν εις βάρος του Φορέα, υπονομεύοντας την αυτονομία μας με μοναδικό σκοπό να κλιμακώσουν το μάντρωμα των φοιτητών για να ψηφίσουν τους κομματικούς τους πατέρες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Στόχος του ΕΦΑΕΦΠ δεν είναι να εμπλέκεται στα παιχνίδια εξουσίας που έχουν επικεντρωθεί οι εξουσιολάγνοι των κομμάτων, ιδιαίτερα στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε με την Κύπρο να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού τόσο στο οικονομικό αλλά κυρίως σε εθνικό επίπεδο. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για αποτροπή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, διεκδικώντας μονάχα την απελευθέρωση του τόπου μας από τον τουρκικό ζυγό που μας καταδυναστεύει εδώ και 38 χρόνια», καταλήγει η ανακοίνωση.

--------------------------------


1 σχόλιο

  1. καλά, προεδρικές εκλογές στην Κύπρο.
    Μελέτησα τα βιογραφικά των "υποψηφίων" προέδρων και δεν έχω λόγια να σας πώ.
    Μόνο ενας χαρακτηρισμός ανταποκρίνεται στην εικόνα τους.
    Ε Υ Ν Ο Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.