Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ...

"Δεν φταίνε οι Έλληνες, αλλά το θεσμικό πλαίσιο"...δηλώνει καθηστερημένα Στροφή 180ο μοιρών έκανε σήμερα ο Γερμανός υφυπουργό...

"Δεν φταίνε οι Έλληνες, αλλά το θεσμικό πλαίσιο"...δηλώνει καθηστερημένα

Στροφή 180ο μοιρών έκανε σήμερα ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και εντεταλμένου από την καγκελαρία Χαν Γιόαχιμ Φούχτελ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές του δηλώσεις ότι «1000 Γερμανοί κάνουν τόση δουλειά όση 3.000 Έλληνες» αλλά και τα έντονα επεισόδια που προκλήθηκαν στη ΔΕΘ με εξαγριωμένους εργαζόμενους ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Φούχτελ έσπευσε να αναδιατυπώσει την τοποθέτηση του, εξηγώντας ότι φταίει το θεσμικό πλαίσιο και όχι η εργατικότητα των Ελλήνων.

«Αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα είναι το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα το οποίο προβλέπει πολλές αρμοδιότητες. Πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για να γίνει πιο αποτελεσματικός ο διοικητικός μηχανισμός» τόνισε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι στόχος είναι η παραγωγική εργασία μέσω εποικοδομητικής ελληνοβρετανικής συνεργασίας: «Χρειάζεται τόλμη στη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να υπάρξει εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής συνεργασίας. Με το προσωπικό που διαθέτει η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να λειτουργήσει αλλά πρέπει να υπάρχουν σαφείς αρμοδιότητες ώστε να δουλεύουν οι εργαζόμενοι με παραγωγικό τρόπο. Για να λειτουργήσει η οικονομία απαιτούνται σωστές διοικητικές δομές. Αυτές είναι και η καλύτερη εγγύηση για να προχωρήσει μια αναπτυξιακή πολιτική».

4 σχόλια

  1. Ρε κι' ο άγιος φοβέρα θέλει!!!!!!!! Άντε με το "καλό" οι φάπες και στον Τόμσεν!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ή ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ;... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν τον κρεμαμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.