Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ... ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Ένταση προκλήθηκε στα Χανιά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου της Μαρίας Ρεπούση ,''Τα Μαρασλειακά 1925-1927'&#...

Ένταση προκλήθηκε στα Χανιά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου της Μαρίας Ρεπούση ,''Τα Μαρασλειακά 1925-1927''. Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδοκίμασε τη βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., διακόπτοντας την παρουσίαση.
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο cretalive, στελέχη και πολιτευτές του κόμματος των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'', μαζί με άλλους πολίτες που ήταν στην αίθουσα, φώναζαν απευθυνόμενοι στην κ. Ρεπούση ''είσαι ανεπιθύμητη στα Χανιά''.
Τελικά, οι διαμαρτυρόμενοι έφυγαν και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μίλησε η ίδια για το βιβλίο της φανερά εκνευρισμένη από τα όσα έγιναν, ενώ σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για ''βαθειά αντιδημοκρατική συμπεριφορά''.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Ρεπούση, ''ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις που πρέπει να μπορούν ελεύθερα να ακούγονται, αλλά αυτοί αντί να συμμετάσχουν στον διάλογο ήθελαν να τον εμποδίσουν''.

cretalive.gr

--------------------------------


2 σχόλια

  1. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον σοβαροφανή Κουβέλη, που δέχτηκε στο κόμμα του αυτό το άθυρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oles oi pou.. tanes sth dhmar kai Syriza...more Kanas Ellhnas?.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.