Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ

«Ζόρικοι» αποδείχθηκαν δυο έμποροι ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στην Εγνατία οδό και προσπάθησαν να ξεφύγουν, αλλά ακόμη πιο σκληροί και ...

«Ζόρικοι» αποδείχθηκαν δυο έμποροι ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στην Εγνατία οδό και προσπάθησαν να ξεφύγουν, αλλά ακόμη πιο σκληροί και πεισματάρηδες ήταν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και αφού τραυματίστηκε ένας από αυτούς!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οργάνωσαν επιχείρηση με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. για να συλλάβουν τους υπόπτους για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά. Όταν τους εντόπισαν να κινούνται προς την Αλεξανδρούπολη και επιχείρησαν να τους σταματήσουν στον ανισόπεδο κόμβο Κίρκης, ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου πάτησε γκάζι και έφυγε με κατεύθυνση προς την Παλαγία Αλεξανδρούπολης.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 24χρονος τράπηκε σε φυγή πετώντας στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 530 γραμμαρίων, αλλά οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν. Ο νεαρός Έλληνας αντιστάθηκε και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον ελαφρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τις πρώτες βοήθειες, αλλά τελικά συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθη ο 53χρονος συνοδηγός, που και αυτός έριξε στο έδαφος μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.