Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...!!!

 "...βλέποντας πως αρνούμαστε να επιτρέψουμε το έγκλημα αυτό στον τόπο μας έφτασαν με 40 Αλβανούς με ρόπαλα και λοστούς. Χτύπησαν γ...


 "...βλέποντας πως αρνούμαστε να επιτρέψουμε το έγκλημα αυτό στον τόπο μας έφτασαν με 40 Αλβανούς με ρόπαλα και λοστούς. Χτύπησαν γυναίκες και άνδρες που πήγαν να εμποδίσουν την ανάβασή τους, χτυπώντας ακόμη και στο κεφάλι (έριξαν αναίσθητη μια γυναίκα, μάνα 2 παιδιών) και φώναζαν «να πάτε στην Ελλάδα σας..."

Η επιστολή απευθύνεται στην Χρυσή Αυγή και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της...

Αξιότιμοι κύριοι,

Ονομάζομαι Γιώργος Μ. και είμαι απ'την Βόρειο Ήπειρο και συγκεκριμένα απ'το χωριό Λύβενα. Εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρία DYNAMIKA των αδερφών Παπαγιάννη εκμεταλλεύεται το ποτάμι μας με σκοπό την παραγωγή άμμου καταστρέφοντας εκτάσεις και οικόπεδα μας. Έριξαν γέφυρα η οποία είχε κατασκευαστεί για να παρέχει στον κάμπο μας νερό για πότισμα.

Πριν 2 χρόνια, αφού έχουν ρημάξει τα πάντα στο ποτάμι θέλουν να έρθουν και να ανοίξουν λατομείο ανάμεσα σε 2 χωριά μας (Λύβενα και Βελιάχοβο) σε απόσταση που δεν εγκρίνει ο νόμος. Προσπάθησαν να ανέβουν στο χωριό με την βία και τους εμποδίσαμε. Ανοίξαμε δικαστήριο ελπίζοντας ότι θα βρούμε το δίκιο μας. Αποτέλεσμα, ενώ δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές κέρδισαν τη δίκη (δωροδοκία).

Ζητήσαμε 2ο δικαστήριο και πήραμε την έγκριση. Χωρίς να έχει γίνει ξεκίνησαν πάλι προς το μέρος εξόρυξης. Τους εμποδίσουμε έχοντας επεισόδια. Βλέποντας πως αρνούμαστε να επιτρέψουμε το έγκλημα αυτό στον τόπο μας έφτασαν με 40 Αλβανούς με ρόπαλα και λοστούς. Χτύπησαν γυναίκες και άνδρες που πήγαν να εμποδίσουν την ανάβασή τους, χτυπώντας ακόμη και στο κεφάλι (έριξαν αναίσθητη μια γυναίκα, μάνα 2 παιδιών) και φώναζαν «να πάτε στην Ελλάδα σας». Έπειτα, έβαλαν φωτιά το βράδυ σε ένα μηχάνημα τους και κατηγόρησαν εμάς, με αποτέλεσμα ο πατέρας μου μαζί με άλλους 6 να βρίσκονται στο κρατητήριο κατηγορούμενοι για κάτι το οποίο ποτε δεν έκαναν. Νεολαία του χωριού έφτασε άμεσως να βοηθήσει αφήνοντας τις δουλειές, άλλα η αλβανική αστυνομία τους έκανε κατάσχεση τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους και παίρνοντάς τους κρατουμένους με αποτέλεσμα πολλοί να φεύγουν πάλι προσπαθώντας να μην μπουν φυλακή. Δύο από αυτούς τους σταμάτησαν πληρωμένοι μπράβοι στη μέση του δρόμου και τους ξυλοκόπησαν μπροστά στα μάτια τις αστυνομίας, η οποία παρατηρούσε.

Με αυτό το e-mail αναζητώ την στήριξη στον δύσκολο αγώνα μας απέναντι στο αλβανικό
 κράτος που δεν μας υπολογίζει και αδιαφορεί για το καλό μας μιας και είμαστε Έλληνες. Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω. Αντιστεκόμαστε και είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας στηρίξετε. Δώστε την ευκαιρία να μάθει ο κάθε Έλληνας για ποιούς αγωνίζεστε.

6 σχόλια

  1. Και για τους Β/Ηπειρώτες αδελφούς, η ΧΑ φαίνεται να υποκαθιστά το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος. Ας μην λησμονούμε ότι το 1987, η Ελλάδα ήρε μονομερώς την κατάσταση εμπολέμου με την Αλβανία, χαρίζοντάς της ουσιαστικά την σκλαβωμένη Β. Ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστιανός εναντίον Σαμαρά για το Βορειοηπειρωτικό

    Άντε τώρα να βάλει κανείς τέτοια ανάρτηση στο antinews!! Θα την αφανίσουν μαζί μ' αυτόν που πήγε να την αναρτήσει! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρεται! (Είμαι ένας Αλβανός μετανάστης 2ης γενιάς στη χώρα σας.) Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, που μόνο εδώ το διάβασα, έχω να πω ότι οι κάτοικοι σε αυτά τα χωριά ξέρουν οι ίδιοι το τί είναι καλό και τί όχι για το τόπο τους. Άρα για μένα σύμφωνα με ότι διάβασα πολύ καλά κάνουν. Οι αστυνομικοί στην Ελλάδα λογικό είναι τους Αλβανούς να τους έχει αδυναμία και να βγάζουν το άχτι τους πάνω τους. Και έτσι οι Αλβανοί αστυνομικοί που έχουν και λιγότερη παιδεία από τους Έλληνες πάνε και χαίρονται κάνοντας τους μάγκες στους Ελληνόγλωσσους. ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 40 ΑΛΒΑΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ <> ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΟΤΙ "ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ". ... ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βορειοηπειρωτισα ειμαι και εγω απο την κορυτσα και πριν λιγους μηνες,απειλησαν οτι θα μας γκρεμισουν το σπιτι.Και αυτο το σπιτι οι παππουδες το χουν χτισει με αιμα και ιδρωτα και κουραση.Και ερχονται οι αλβανοι[ιδιαιτερα οι τσαμιδες]που κατοικουν ποιο διπλα,και μας απειλουν οτι αμα δεν τους παραχωησουμε το οικοπεδο στο οποιο εχουμε χτισει το σπιτι,θα μας το γκρεμισουν και θα μας διωξουν απο εκει.Και η αλβανικη αστυνομια να ειναι απων.Ελεος και ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 17/11/12 5:54 μ.μ.

    Υπάρχει μία διαφορά, "Αλβανέ μετανάστη", μεταξύ (λαθρο)μεταναστών και Β/Ηπειρωτών, την οποία δεν φαίνεται να λαμβάνεις υπ' όψιν σου, όπως δεν την λαμβάνει και η αριστερά, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά.

    Οι Β/Ηπειρώτες δεν είναι μετανάστες στην Αλβανία, αλλά αυτόχθονες, γηγενείς. Είναι στο σπίτι τους, στα χώματα των πατέρων τους.

    Εσύ, έστω και αν είσαι β' γενιάς, είσαι προϊόν ανθρώπων που εισέβαλαν στην χώρα μου, στο σπίτι μου, με το "έτσι θέλω" ("άστε ντούα", όπως λέτε στην Αλβανία), απρόσκλητοι και πολλοί απ' αυτούς δημιουργούν προβλήματα με την έφεσή τους στο έγκλημα και δη το βαρύ.

    >Οι αστυνομικοί στην Ελλάδα λογικό είναι τους Αλβανούς να τους έχει αδυναμία και να βγάζουν το άχτι τους πάνω τους<

    Κανένα άχτι δεν βγάζουν οι Έλληνες αστυνομικοί στους Αλβανούς, απλώς προσπαθούν να εφαρμόσουν τον νόμο, κατά το δυνατόν. Τι σχέση έχουν, λοιπόν, αυτά που γράφεις με την κατάσταση στην ακόμη υπό αλβανική κατοχή (δεν σας ανήκει!) Βόρειο Ήπειρο και τους Έλληνες κατοίκους της; Σας δημιουργούν αυτοί προβλήματα εκεί; Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να συμπληρώσω κάτι εδώ, το οποίο δεν είναι εντελώς άσχετο.

    "Καμάρωσα" χθες από τηλεοράσεως τα ΚΚΕδια, τα οποία έκαναν πορεία μπροστά την Ισραηλινή Πρεσβεία για την Γάζα και διερωτώμαι πόσες πορείες έχουν κάνει μπροστά από την Τουρκική Πρεσβεία για την Κατοχή της μισής Κύπρου, ή την Αλβανική για την Κατοχή της Β. Ηπείρου, την διαρπαγή των περιουσιών των Β/Ηπειρωτών από το αλβανικό κράτος, την στυγερή δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα και την εν γένει πολιτισμική γενοκτονία του εκεί ελληνικού στοιχείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.