Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΝΕΡ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΒΑΖΕΙ Η ΕΛΑΣ... ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΥΝΑΝ ΚΑΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ...


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΥΝΑΝ ΚΑΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΞΟΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...

Εναν κινητό... κατάσκοπο που θα μπορεί να περνά από ακτίνες Χ οποιονδήποτε Ελληνα ή ξένο, ετοιμάζεται να προμηθευτεί η ελληνική αστυνομία. Επίσημη θέση της ΕΛΑΣ για την αγορά του συγκεκριμένου συστήματος είναι η βελτίωση στη φύλαξη των συνόρων, όπως γράφει σήμερα το Ποντίκι.

Τα δύο βαν δεν είναι απλά φορτηγάκια, αλλά αυτοκίνητα που μεταφέρουν σύστημα απεικόνισης ακτίνων Χ. Δηλαδή όχι παθητικής έρευνας και εντοπισμού, αλλά ενεργής από συσκευή που εκπέμπει ακτινοβολία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΛΑΣ, η βασική επιχειρησιακή απαίτηση είναι ο γρήγορος εντοπισμός παράνομα εισερχομένων στο χώρο ατόμων (λαθρομεταναστών ή λαθρεπιβατών) τα οποία μεταφέρονται λαθραία σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, σε ΙΧ, σε νταλίκες και εμπορευματοκιβώτια.

--------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.